19 Януари, 2020 15:56 1 227 3

Новият в Левски: Ще се преборим с Лудогорец

  • спиерингс-
  • левски-
  • лудогорец-
  • титла-
  • трансфер

Стайн Спиерингс даде първото си интервю за "сините"

Новият в Левски: Ще се преборим с Лудогорец - 1
Снимка: levski.bg

Новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс даде първото си интервю за Лeвски ТВ. Нидерландският полузащитник сподели, че се чувства отлично в "сините" редици и е щастлив, че трансферът му в клуба се е осъществил.

"Наистина съм щастлив, че съм тук и съм част от отбора. Бях един ден в София, след което се присъединих към подготвителния лагер с останалите момчета. Ентусиазиран съм и нямам търпение да видя какво предстои пред нас. Това, което виждам до тук много ми харесва. Впечатленията ми са повече от добри. Организацията е на много високо ниво. Отборът и колективът са отлични. Тренировките също са на високо ниво. Заобиколен съм от професионалисти, които знаят какво правят, така че за мен всичко е страхотно и се чувствам добре", заяви Спиерингс.

"Вярвам и знам, че можем да се преборим с Лудогорец и да станем шампиони. Важно е, че имам възможност да играя в Лига Европа и Шампионската лига, ако спечелим титлата. Целта ми е да спечеля титлата", добави още той.

"Чувствам се най-добре в средата на терена. Обичам да вкарвам голове и да асистирам добре. Задачата ми е да се напасна към стила на игра", завърши халфът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Торбалан

    2 0 Отговор
    Ех, че мечти!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Kgfgh

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Торбалан":

    Може...но ако им разрешат
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.