Last news in Fakti

20 Януари, 2020 14:23 959 0

Кризата в Дунав продължава с пълна сила

  • дунав-
  • изпълнителен директор-
  • цветанов-
  • напускане-
  • автопилот-
  • пари-
  • криза

Изпълнителният директор на клуба Огнян Цветанов вече не работи за клуба

Кризата в Дунав продължава с пълна сила - 1
Снимка: БГНЕС

Управленската криза в Дунав няма край. Изпълнителният директор на Дунав Огнян Цветанов вече не работи за клуба, пише в. “Утро”. Според информацията от 10 дни шефът не бил дори в Русе. Така реално “драконите” са на автопилот.

Цветанов бе реалният приносител на акциите след оттеглянето на д-р Симеон Симеонов. Последните изказвания на Цветанов не бяха никак оптимистични, като той бе категоричен, че в клуба няма пари и е абсурд тимът да замине някъде на лагер.

Това се потвърждава и от казаното от старши треньора Людмил Киров, който призна, че не е доволен от подготовката, защото тя протича изцяло в Русе и няма съперници за контроли. Повечето тимове са в Турция, а тези, които са останали в България, отдавна вече са договорили проверките си.

Въпреки неяснотата, Киров продължава да работи по селекцията, като предни дни убеди с тима да подпише нападателя Григор Долапчиев от Витоша (Бистрица). Надеждата на всички е, че в най-скоро време ще има светлина в тунела и ще бъде осигурено по-стабилно финансиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА