Last news in Fakti

23 Януари, 2020 19:05 2 297 2

В Манчестър Юнайтед подготвят шокиращ трансфер

  • манчестър юнайтед-
  • трансфер-
  • карлос тевес

''Червените дяволи'' ще спасяват сезона с 35-годишния Карлос Тевес

В Манчестър Юнайтед подготвят шокиращ трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед планира да изпрати оферта за вземането на Карлос Тевес под наем до края на сезона.

"Червените дяволи" са в търсенето на източник на попадения, след като се разбра, че Маркъс Рашфорд ще отсъства от терените в рамките на следващите поне два месеца. Сред спряганите до момента имена бяха тези на Кжищоф Пионтек, Фернандо Йоренте и Лука Йович.

Според италианското издание "Тутоспорт" обаче Юнайтед всъщност обмисля привличането на бившия си нападател Карлос Тевес под наем до края на настоящата кампания. Стрелецът има договор с Бока Хуниорс до края на сезона и от клуба може да преценят да се освободят от клубната си легенда.

Тевес беше част от състава на "червените дяволи" в периода 2007-2009-та година, като раздялата с феновете на "Олд Трафорд" определено не беше дружелюбна, след като голаджията премина в градския съперник Манчестър Сити, припомня Гонг.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе факти, шашнахте ме!

    14 0 Отговор
    Тъкмо мислех че Божинката тръгва за Острова, и ми развалихте кефа!
  • 2 mmm

    5 0 Отговор
    Направо и Бербатов да вземат.
    Със сигурност ще играе много по-добре от сегашните играчи на юнайтед.