Last news in Fakti

19 Юли, 2012 23:34 760 1

И ЦСКА спретна равен за Лига Европа

  • цска-
  • мура-
  • червен
И ЦСКА спретна равен за Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА последва примера на Локо Пд и Лудогорец и също направи реми в своя евродебют за сезона.

"Червените" изиграха изключително слаб първи официален мач в Европа през този сезон и с мъка се добраха до нулевото равенство със словенския слабак Мура.

Това стана не без помощта на рефера Лий Пробърт, който изгони футболист на домакините още в 37-ата минута с директен червен картон, и на късмета, покрил армейците в последната минута на двубоя. Тогава Фаич се откъсна сам срещу Черни, но си подкара дълго топката и излезлият да го пресрещне вратар на българския тим успя да се справи в напечената ситуация.

В 69-ата минута съдията реши да изгони и Килиън Шеридън за удар без топка, но ирландецът и без това бе фигурант през втората част.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Маринов

    1 0 Отговор
    "словенския слабак Мура" wow