Last news in Fakti

29 Януари, 2020 15:57 4 180 1

Шеф на "Национална лотария" отиде при "Левски"

  • левски-
  • национална лотария-
  • димитър ганев

Ще гледа контрола

Шеф на "Национална лотария" отиде при "Левски" - 1
Димитър Ганев (вдясно)

Един от шефовете на Националната лотария Димитър Ганев пристигна на визита при Левски, предава dsport. Той ще гледа днешната контрола срещу Пюник, която е от 16:30 часа.

Ганев е един от спонсорите на Левски. Присъствието му със сигурност е важно за треньорския щаб и отбора, които могат да получат актуална информация за ситуацията по върховете. Логично е шефът да говори тази вечер с тима.

Той бе с Васил Божков на срещите с феновете на Левски, които бяха свързани с бъдещето на основния спонсор на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оранжеви клетници

    13 3 Отговор
    Дори и най-лошото да стане - голяма работа!
    ПЪТЯ ВЕЧЕ Е МИНАВАН ОТ ДРУГИ!
    ОТИВАМЕ ВЪВ "В" ГРУПА, ВМЕСТО В "А" ОКРЪЖНА, СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПРАВИТЕЛСТВОТО И БФС ПРАВЯТ НОВА ЛИГА И НИ ТЕЛЕПОРТИРАТ В НЕЯ, КАТО ПРЕСКАЧАМЕ "Б" ГРУПА, КАКТО ОРАНЖЕВИТЕ АРМЕЙЦИ!