Last news in Fakti

31 Януари, 2020 21:52 2 181 9

Гонзо: Левски ще го бъде

  • георги иванов-
  • левски

Бюджетът за месец сега преди е бил годишен

Гонзо: Левски ще го бъде - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов даде своя коментар за случващото се с любимия му Левски.

"Следя какво се случва с Левски. Разбира се, това което по медиите се пише. Левски ще го бъде винаги. Най-голямата инвестиция на Левски е публиката. Дори и при най-лошия сценарий. Имат добра школа, юноши, които могат да играят. Но винаги ще има интерес към Левски от спонсори. Може да не е същия бюджет, който слушам по медиите сега - 1,5 - 2 милиона на месец. Това бе бюджетът ни за година, когато аз бях директор там. Дори да има сътресения, Левски няма да последва съдбата на ЦСКА", заяви Иванов пред Дарик и dsport.

"С такива инвестиции се развива един клуб. Футбол се прави с пари. Най-важното е клубът да инвестира в базата. Това ръководство инвестира. След това клубът трябва да докара добри играчи и треньори, които да вдигнат нивото до средно европейско. Не може всеки път да взимаш играч за 6000 евро и да го продадеш за милиони. Това се случва 1 път - другите 10 пъти - не", добави бившият нападател на "сините".

"Да, критично е положението. Футболният клуб, каквото и да стане, ще го има. Под каква форма, това ще бъде спрямо финансите и спонсорите. Няма шанс Левски да не доиграе първенството. Дори да има задължения към НАП, има разсрочване. Аз този филм съм го гледал. Ако се договориш с някой да разплащаш задълженията, няма проблем", добави още той.

"Може би ще има сътресения при футболистите. При новите най-вече може да има психологически натиск. Но Левски си е Левски. Докато има публика и интерес, Левски ще го има. Няма шанс да Левски да не доиграе първенството. Убеден съм", повтори още един път той.

"Първо един играч трябва да мисли за собствената си кариера. Ако на един играч не могат да му бъдат задоволени финансовите претенции, лятото може да си тръгне. Но ако преди това не са се раздаде, няма да има кой да му предложи нова работа. Вярно, парите са важни, но когато имаш достойнство, чест, това е по-важно отколкото парите", сподели още той.

"Левски е голяма реклама. Винаги ще се намерят хора, които да искат да дават пари за клуба. Предимствата да си собственик на Левски са много. Левски е най-обичаният клуб в България. Не вярвам да не се намери човек, който да помогне. Не знам дали в такива измерения може да помага", каза още Иванов.

"Винаги ще се намери човек, който да издържа клуба и да го държи в нормално състояние. Абсурд е феновете да поемат издръжката на клуба. Този филм съм го гледал. Това е невъзможно. Правили сме такива инициативи. Абсурдно е да се случи", добави легендата на "сините".

"При всички положения ще има сътресения. Футболистите са наемници. Те са дошли заради проекта и заплатите. И когато това се наруши тяхната мотивация ще спадне. Живко Миланов ще бъде важен в тази ситуация. Българите ще бъдат важни в тази ситуация", добави той.

"Предвид качествата, които има Лудогорец още в началото на първенството бе е ясно, че те ще са шампиони. В един мач може всичко да стане, но след 36 мача е трудно да стане изненада. В мача между Левски и ЦСКА няма фаворит. Отборът, който влезе с по-голяма мотивация, ще спечели. И двата отбора са под напрежение. Ще бъде интересно. Когато се срещнат два равностойни отбори, не става добър мач. Дори при 2:2 пак беше скучно", завърши Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    12 13 Отговор
    Да ги закриват.

    Коментиран от #4

  • 2 LEVSKI

    9 10 Отговор
    само ЛЕВСКИ
  • 3 Левски

    10 7 Отговор
    Никога няма да припознаем ,като ловешките прасюги!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ивайло Зъмтиков от Пловдив

    7 8 Отговор
    От всичко разбрах че Гонзо много филми гледа. Левскарите да го духат. Ууу, говеда
  • 6 Синфен

    6 6 Отговор
    Гонзо бърка футбола с Мъпет шоу .
  • 7 ФЕН

    7 8 Отговор
    Левски, вече е фалирал и хора като Гонзо с 0,5см пръст чело, не е редно да се изхождат!
  • 8 Г-жа Лъжа

    3 6 Отговор
    Отборчето о ГЕРЕНА,може спокойно да пие една студена водица.Ние от "бсп"(безкруполни слузести предатели)също,щото черепа ни беше покровител..
  • 9 Февски

    4 3 Отговор
    Сега на амбразурата да се нареждат сухия,кривия,правия,гонзьо-рапонзо,глупака с пурата дето чорни му обръсна главата и да вадят пари щото със заклинания няма да стане.