1 Февруари, 2020 14:01 3 704 9

Сблъсъкът Хабиб - Конър ще се проведе през есента на 2020 година

  • конър макгрегър-
  • хабиб нурмагомедов-
  • мма

Първият бой между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър се проведе през октомври 2018 година и завърши с победа на дегестанския боец

Сблъсъкът Хабиб - Конър ще се проведе през есента на 2020 година - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на UFC Дейна Уайт потвърди, че Конър Макгрегър ще се бие срещу победителя от двубоя Хабиб Нурмагомедов - Тони Фъргюсън. Потенциалният реванш на Хабиб и Конър ще се състои през есента, ако Нурмагомедов победи Фъргюсън.

“Хабиб и Тони ще се бият в Бруклин. Конър ще се срещне с победителя. Той каза, че не иска да чака, но аз знам, кой бой има смисъл за него. Рамаданът започва веднага след битката Хабиб Нурмагомедов - Тони Фъргюсън. Той ще изчака края му, така че говорим за есента. Септември, октомври или ноември”, заяви Дейна Уайт пред ESPN.

Първият бой между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър се проведе през октомври 2018 година и завърши с победа на дегестанския боец.

В следващата си битка Хабиб ще срещне Тони Фъргюсън на 18 април 2020 година. Конър Макгрегър се върна в октагона на 18 януари за битката си срещу Доналд Серони, който завърши с победа с нокаут още в първия рунд.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jo hustan

    4 9 Отговор
    Комунягата пак ще пада!
  • 2 Киро

    19 7 Отговор
    Титлата е в Хабиб.Не е ли той да решава с кой да се бие.Тая жена Дейна кво си мисли че тя определя кой с кой да се бие.

    Коментиран от #4

  • 3 ufc

    10 5 Отговор
    Кравата Конър,пак ще бъде в несвяст и с бинтована кратуна,тоя път армееца нурмагомедов може и да го опъне
  • 4 Алфа Вълкът

    13 4 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    И Хабиб не му дължи реванш? Смешно е, да се наричаш най-добрия и да бягаш от основния претендент. Както Мейуедър бяга от Пакиао 10г докато Пакиао не излезе от форма.

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 111

    2 0 Отговор
    Нали с Флоид Мъдъруел щеше да се бие Хабибито.
  • 7 111

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Явно не ги разбираш нещата. През април Хабиб има мач, срещу Фергюсън за защита на титлата, а Макгрегор след загубата има още да се бие с други, преди пак да стане претендент номер 1, след като загуби боя с Хабиб позорно.
  • 8 Обективно

    6 1 Отговор
    Няма такава помиия като Конър, който е мега арогантен и манипулативен. По рано се въртеха статии как бил едва ли не на ръба на живота си и нямал какво да яде и как жена му го е хранела и тн. Човек видял такова нещо, със сигурност не прилича на този! Конър отдавна е медийна кифла и в никакъв случай боец. Какви реванши ? Хабиб направо го размаза от бой... Дейна е същата помоиия. Говори сякаш в интерес на Конър, но го интересува само парата от подобен мач, защото при следващ двубой ще трябва да викат линейка....
  • 9 Радо

    2 0 Отговор
    Дейна мисли колко ще прибере от мача им.А хабиб му дават 100милиона и не ще да види коньр кат говори глупости и обижда.Семействато ,дьржавата и много др...