3 Февруари, 2020 10:59 6 174 4

Тежък мач очаква Благой Иванов-Багата

  • благой иванов-багата-
  • багата-
  • мма

Петият мач на българина в UFC ще се състои на 9 май в Сао Пауло (Бразилия)

Тежък мач очаква Благой Иванов-Багата - 1
Снимка: БГНЕС

Тежък мач очаква Благой Иванов-Багата срещу бразилската звезда Аугусто Сакаи, смята ММА легендата Росен Димитров-Близнака. Петият мач на българина в UFC ще се състои на 9 май в Сао Пауло (Бразилия).

“Коментирахме съперника с бащата на Благой и според мен е доста опасен, заяви Росен Димитров, който е дългогодишен съотборник на Багата. - Сакаи направи три победи в UFC. Нокаутира за по-малко от минута коравия поляк Мачин Тибура. Определено ни очаква тегав мач, но мисля, че Багата ще бие.”

Сакаи има 14 победи (11 с нокаут) и 1 загуба. 196-сантиметровията здравеняк е на 28 години и идва от бойната столица на Бразилия - Куритиба.

“Повече нокаутира своите съперници, но е грамотен и на земя. Успява бързо да се изправи - направи анализ Росен Димитров за читателите на “България Днес”. - Багата трябва да пренесе боя в партер с борба, както беше в мача с Дерик Люис.”

Битката ще се проведе в емблематичната 10-хилядна зала “Хинасио до Ибирапуера”.

“Багата няма никакви притеснения да се бие на чужда територия, добави Росен Димитров. - Притежава желязна психика. Важното е да бъде здрав, да се подготви добре и стратегически да изиграе правилно срещата.”

През 2008-а Благой Иванов шокира считания за непобедим Фьодор Емеляненко на световното първенство по бойно самбо в Санкт Петербург.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Кольо

    5 12 Отговор
    Пак ще му напукат кофата,ма дано победи де!
  • 2 Стан

    1 9 Отговор
    Абе и тоя голем го вади като Кубратко
  • 3 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    7 0 Отговор
    Нещастници долни , грозни ,мръсни , гадни , миризливи , гнусни и т.н.Това сте вие двамата с коментарите отдолу.
  • 4 Хасан с парафинения

    1 0 Отговор
    Еми, то в UFC май леки мачове няма 😃😃