6 Февруари, 2020 11:55 1 079 0

Шведски национал може да подсили Лудогорец

  • ларсон-
  • подпис-
  • бъдеще-
  • преговори-
  • йоребро-
  • лудогорец

"Знам, че искате да знаете какво е моето бъдеще, но за съжаление не мога да кажа", заяви Ларсон

Шведски национал може да подсили Лудогорец - 1
Снимка: instagram

Шведският младежки национал Джейк Ларсон не отхвърли възможността за трансфер в Лудогорец. Крилото продължава да води подготовка с Йоребро и взе участие в контролата с Виктория (Пилзен), която неговият отбор загуби с 0:3.

"Има много спекулации относно моето бъдеще. Аз знам какво ще се случи. Медиите пишат каквото си искат, но аз знам какво е важно. Знам, че искате да знаете какво е моето бъдеще, но за съжаление не мога да кажа", сподели Ларсон пред шведските медии.

„Истината е, че не съм говорил много с мениджъра си по тази тема. Знам, че той е получил запитвания от няколко отбора и движи нещата. Подобни работи често се случват във футбола. Аз не им обръщам голямо внимание, докато не станат на 100% сигурни“, допълни 21-годишното крило.

За първия тим на Йоребро Ларсон има 8 гола и 3 асистенции в 28 мача. За младежкия национален отбор на Швеция той се е разписал два пъти в 6 срещи. Джейк е желан и от други клубове в трансферния прозорец.

През зимата обаче младокът вече няма как да премине в тим от Апенините, където интерес имаше от страна на Интер и Бреша.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА