6 Февруари, 2020 18:16 2 327 5

Готово: Вече имаме мащабен план за развитие на българския футбол

  • футбол-
  • министерство на спорта-
  • стоян андонов
Готово: Вече имаме мащабен план за развитие на българския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Заместник-министърът на Министерството на младежта и спорта Стоян Андонов излезе с официално писмо, в което обявява планове за планирането и осъществяването на 10-годишен план за развитието на българския детско-юношески футбол.

Официалният документ е получен от футболния агент Георги Захариев. В края на миналата година Захариев изпрати официално писмо до Министерството на младежта и спорта, в което е изложил проблемите пред българския футбол понастоящем, както и списък с потенциални решения.

В своето обръщение Андонов споделя, че през декемрви 2019-та година БФС е провел среща, на която е обсъдено изграждането на 10-годишен план за развитието на детско-юношеския футбол в страната. В амбициозния план се споменава интегрирана на модерна методика за развитие на подрастващите по западноевропейските стандарти, както и повишаване на квалификацията на специалистите в тези възрастови групи.

Готово: Вече имаме мащабен план за развитие на българския футбол

Готово: Вече имаме мащабен план за развитие на българския футбол
Готово: Вече имаме мащабен план за развитие на българския футбол


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мали мали

    3 0 Отговор
    Държавата да помага,хапеха,а пенсии и заплати кога
  • 2 Bazbei

    3 0 Отговор
    За време на управляващите трябваше да има отчет за десет годишните постижения,а ние те първа правим планове, а резултат ще има на нашите внуци.
  • 3 Помнящ

    3 0 Отговор
    Едно време бяха петилетки , сега са вече десетилетки ! Някой помни ли десетилетието на ромското включване , колко милиона бяха откраднати ? Схемата е същата .
  • 4 Кйх

    1 0 Отговор
    "своето обращение" - автора!!!
  • 5 Мартин

    1 0 Отговор
    Това е отворена молба за помощ за съставянето на план - бая далече сме от това нещо да се реши.