Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 18:40 1 721 1

Ботев Пловдив с важна информация за всички "бултраси"

  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • стадион христо ботев

На практика това означава, че стадион "Христо Ботев" отново е под управлението на Община Пловдив

Ботев Пловдив с важна информация за всички "бултраси" - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев (Пловдив) съобщи на официалния си сайт, че е прекратена концесията за стадион "Христо Ботев".

"Днес, 06.02.2020 г., в изпълнение на Решение № 381, взето с Протокол № 21 от 28.12.2019 г. на Общински съвет - Пловдив, между Община Пловдив и "ПФК Ботев" АД беше подписано споразумение за прекратяване по взаимно съгласие на Договор за предоставяне на концесия №13ДГ342/13.03.2013г.", гласи съобщението на ръководството на "жълто-черните".

На практика това означава, че стадион "Христо Ботев" отново е под управлението на Община Пловдив. Припомняме, че премиерът Бойко Борисов изрази публично готовност държавата да отдели средства за довършването на реконструкцията на съоръжението, но за целта то трябваше да стане отново общинска собственост.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    2 0 Отговор
    Е , щом Бойко им е обещал , значи скоро стадион няма да имат.