Last news in Fakti

24 Юли, 2012 13:52 1 050 0

В Левски притеснени преди мача с ФК Сараево

  • левски-
  • роман ели-
  • христо йовов-
  • фк сараево-
  • контузиите
В Левски притеснени преди мача с ФК Сараево - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Левски има проблеми кадрови проблеми преди мача реванш от втория квалификционен кръг за Лига Европа срещу босненския ФК Сараево.

Тези въпросителни идват от контузиите на защитника Роман Ели и ветерана Христо Йовов.

Ели има проблеми с коляното. Те го мъчат още подготовката и французинът няма да е на линия за този важен мач.

Вместо него, в групата се завърна малиецът Сюлейман Диамутен. Ако му се наложи да влиза в игра, това ще е нож с две остриета, тъй като бившият играч на Лече не проведе нормална подготовка.

Йовов пък по всяка вероятност е бъде сменен от друго ново попълнение - Роман Прохазка. Словакът остави добри впечатления за малкото си време на терена в първия мач.

34-годишният ветеран все пак ще пътува за Босна и Херцеговина. Там той ще е в качеството си на помощник-треньор на отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА