13 Февруари, 2020 14:42 851 0

Тотнъм и Милан ще разменят футболисти през лятото

  • тотнъм-
  • милан-
  • жозе моуриньо-
  • серия а-
  • висша лига

Двата клуба разговаряха помежду си и през януари

Тотнъм и Милан ще разменят футболисти през лятото - 1
Снимка: БГНЕС

Милан и Тотнъм са влезли в контакт след приключването на зимния трансферен прозорец. Двата клуба са стартирали разговори за размяна на футболисти през лятото.

Според Calciomercato.com мениджърът на „шпорите“ вече е заявил пред ръководството на кои футболисти няма да разчита през следващия сезон. Това са Виктор Уаняма и Хуан Фойт. Двамата са предложени на „росонерите“, а в замяна лондончани искат да привлекат в състава си Франк Кесие.

Аржентинският бранител на Тотнъм е оценяван на 20 милиона евро и Милан търси подобен профил на защитник, който да си партнира с капитана Алесио Романьоли. Докато Уаняма има подобни физически данни, както Фран Кесие.

Двата клуба разговаряха помежду си и през януари, когато Тотнъм искаше да вземе в редиците си Кжищоф Пьонтек, но в крайна сметка поляка отиде в Херта Берлин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА