14 Февруари, 2020 17:28 1 030 2

Тотнъм вади 50 млн. за защитник от Висшата лига

  • норич сити-
  • бен годфри-
  • висша лига-
  • тотнъм

Лондонският клуб е свързван също така и с друг играч на „канарчетата”

Тотнъм вади 50 млн. за защитник от Висшата лига - 1


Тотнъм Хотспър планира да предложи 50 милиона паунда за централния бранител на Норич Сити Бен Годфри, според медиите в Англия. Лондонският клуб е свързван също така и с друг играч на „канарчетата” Макс Аарънс, който по всяка вероятност също ще премине на „Тотнъм Стейдиъм” през идното лято за старта на новия сезон.

Норич обаче иска да задържи своя футболист, дори ако се стигне до изпадането на отбора в Чемпиъншип, като Годфрий има 18 мача в Премиър лийг за тима от Източна Англия.

Според Daily Express за Тотнъм няма да е проблем да даде нужните пари, които от Норич могат да поискат за футболиста, за да може Жозе Моуриньо да започне своята трансформация в Северен Лондон.

Тотнъм ще има съпротивата на Арсенал за подписа на Годфри, докато Борусия Дортмунд и Олимпик Лион също следят ситуацията около играча.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странно

    1 0 Отговор
    Като го знам как играе не бих му дал повече от 24 милиона какво се изхвърлят толкова не знам
  • 2 Митко

    3 0 Отговор
    Виц: Кога ще проверяват данъчните тези клубове? Когато командироват Гешев!