20 Февруари, 2020 14:22 940 4

На гърба на Левски: Измамници събират пари от името на клуба

  • левски-
  • футбол-
  • фенове-
  • измамници

"Сините" с важно съобщение

На гърба на Левски: Измамници събират пари от името на клуба - 1
Снимка: Facebook


Ръководството на Левски излезе с важно съобщение до феновете относно начините за подпомагане на клуба. На "Герена" са получили сигнали, че неизвестни лица се опитват да се облагодетелстват от създалата се ситуацията и събират пари от името на клуба.

Ето цялото съобшение на "сините":

"Левскари, обръщаме внимание, че единствените начини да подпомогнете любимия клуб са чрез официално обявената дарителска сметка и кампанията за закупуването на абонаментни карти, билети и артикули от клубния магазин.

ПФК "Левски" получи сигнали, че неизвестни лица се облагодетелстват от създалата се ситуация и събират пари от името на клуба. Категорично се разграничаваме от такива действия и подчертаваме, че подобен тип набиране на средства не се организира от клуба или във взаимодействие със структурите на оргазнизираните привърженици!

Единственият и официално обявен от ПФК "Левски" метод за даряване на средства е описан детайлно на сайта на кампанията: www.levski.com.

В същото време, сигнали за злоупотреби с марката "Левски" достигнаха до нас и за фен артикули, които се разпространяват в интернет, декларирайки, че част от приходите ще постъпят в помощ на ПФК "Левски"!

ПФК "Левски" Ви призовава при поръчка или покупка на артикули на любмия клуб, да го осъществявате само от официални източници, а не от такива, които не са оторизирани и не си партнират с клуба.

Благодарим ви за подкрепата!".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко

    5 0 Отговор
    Моля ви дайте нещо. Не мога да си купя винетка до Банкя. Искам да се прибера вкъщи.
  • 2 Шопо

    1 6 Отговор
    Говядинааааа.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 България

    1 1 Отговор
    СЛАВИЯ другата седмица ще потпомогне агонията на синиото недоносче