Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 20:59 12 226 33

Кобрата за скандала: Аз само алармирам!

  • пулев-
  • белмекен-
  • подготовка-
  • станция-
  • средства-
  • подръжка-
  • скандал-
  • национална спортна база-
  • бокс

"Трябва да ги подтикна, за да започнат проверка", заяви българският боксьор

Кобрата за скандала: Аз само алармирам! - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев внесе разяснение по повод скандала между него и Националната спортна база в Белмекен. Оттам излязоха с декларация, в която обвиниха родния боксьор за неплатени такси към „Арена Армеец“ и базата.

По-рано през деня в интервю пред „Тема Спорт“ Пулев отправи и обвинения към спортната база, според които тя е „престъпно занемарена“. Ръководството на НСБ ЕАД определи като неприемливи и противоречащи на истината твърденията на Пулев за състоянието на базата.

„Аз не дължа пари. Те могат да кажат за какво са тези пари, за някакви щети в „Арена Армеец“, които са направили хората, не аз. Аз се боксирах. Залата би трябвало да има застраховка и тя да поеме щетите, както е навсякъде по света. Отделно аз не съм имал време да погледна договора с НСБ, който е подписан, но той е горе-долу едностранен. Не един път съм казал, че там се чувствам добре, така е, там е уникално, Рай е. Става въпрос, че тази база трябва да има обновяване. Всеки един журналист може да се качи горе и да снима. Да види сушилнята, три перални има за 150 човека. За мен няма проблем. Аз мога да се подготвям навсякъде. Дразни ме, че тези хора не си вършат работа. Всеки знае с 5 милиона. Не е необходимо пълно обновяване, но частични ремонти могат да се направят. Защо трябва да си измиваме ръцете с 5 милиона? Ако някой го мързи да си върши работата, да даде мястото на някого друг. Вместо да мислят как, откъде, какво да измислят, далавера, да дадат базата. Тя не е за мене, за всички български спортисти е. Аз просто алармирам като един от тях. Питайте и други спортисти - какви са стаите, леглата, баните. Те са трагедия. Това, че сме спортисти не значи, че трябва да спим в трагични стаи и да ползваме мизерни бани. Душовете са изкъртени. Да, към мен има отношение. Персоналът е уникален, готвачите също – готвят, та готвят. Храната е зле, доставките, портокалите бяха… Разговорът е на ниско ниво, но това е“, разкри пред Дарик радио Кубрат Пулев.

„Тази база седи така може би от 10 години. Отделно цялостната концепция, всичко вътре си седи така от 30 години. Не знам кой я доставя, как я доставя, но доставката на храната е много зле, готвачите са уникални. Типично в стил Пламен Манолов е пуснатата от НСБ декларацията. Той така говори, това е и написал. Те просто трябваше да подсетят счетоводителката и ще се плати веднага. За сметка на това за 7000 лева сложиха 1500 лева лихва. Всичко е платено. Да не си измиват ръцете с мен, да не прехвърлят топката към мен. Аз просто алармирам, нямам нищо против никого. Просто искам от името на всички спортисти да кажа, че се правят нещата на око и всичко е занемарено в Белмекен“, коментира още по тема боксьорът в тежка категория.

„Няма как да лъжа за нещо, което е на 120 километра от София и всеки може да отиде и да види“.

От декларацията става ясно, че все пак е назначена проверка на базата в Белмекен, а Кубрат Пулев заяви:

„Това е поредното доказателство, те сами доказват, че не си вършат работа, аз трябва да ги подтикна“.

Кобрата сподели и как върви подготовката му за двубоя срещу Антъни Джошуа за световната титла. Двубоят е на 20 юни на „Тотнъм Стейдиъм“:

„Супер съм, до няколко дни очакваме да се подпише договор от двете страни, до два-три дни. Датата е 20 юни, Лондон. Джошуа явно го е страх да се бие на неутрална територия. Въпреки всичко, отиваме там, влизаме като Троянския кон и мачкаме наред, това е. Важното е да няма контузии. Оттам се надявам да зарадвам българския народ“, завърши Пулев извънредното си включване в ефира на Дарик радио.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко говори и тоя

    30 20 Отговор
    Я сега да лежи 8 месеца в ареста !
  • 2 Тренера

    38 25 Отговор
    Киртак за 7000 лв не иска да си плати!
  • 3 Гост

    50 13 Отговор
    Абе дано и Пульо не вземе да влиза в политиката, че много сложно става.
  • 4 Усмивката

    43 6 Отговор
    Прав е Щулев. В Англия на Уимбълдън , мой познат работещ като строител , казва че всяка година се събаря всичко и наново. Това ВИК , инасталации пъле ремонт. И не само . Учреждения, административни згради , на пет години подновяване.Как е у нас? Бате Бойко боядисва едно кметство и веднага по новините ухилен на площада заобграден от тълпа журналисти
  • 5 Смех

    27 18 Отговор
    Пульо от Белмекен те навряха с миша дупка ...
    ПатрЕот ама като дойде време да се плаща .....
  • 6 антрашпиц

    44 9 Отговор
    Ако не знаех,че става въпрос за Пулев,щях да си помисля,че ББ ги е казал тия работи.Стилът(изказът) е същият...

    Коментиран от #9, #28

  • 7 с тебе сме

    32 20 Отговор
    Давай Кобра!
    С тебе сме!
    Успех момче.
  • 8 681

    44 19 Отговор
    Мн мразите успелите хора, затова ще тънете в мизерия дори и да имате пари. Кое от това, което е казал не е правилно? Кое? Истински мишки сте, заради такива като вас ни сочат по Европата. Какъв изказ искате от боксьор?

    Коментиран от #10

  • 9 Фуккн

    14 4 Отговор

    До коментар #6 от "антрашпиц":

    Или Божинката хаха
  • 10 незнайко

    38 12 Отговор

    До коментар #8 от "681":

    Браво много точно казано . Никой не мисли какво е казал Пулев а КАК го е казал ! Тези които говорят много ДОБРЕ, ни докараха до това положение ! 30 години разруха на неща построени за спорта и спортистите !!! МАВЗОЛЕЯ ИМ БЕШЕ ТРЪН В ОЧИТЕ И ГО БОМБИХА !!! Какво постигнаха - НИЩО !!! Всичко построено по времето на СОЦИАЛИЗМА се руши и разграбва, защото беше на всички !!! Отвращавам се от тези, които плюят по нашия боксьор !!!

    Коментиран от #15

  • 11 Хъво

    8 7 Отговор
    Видяхмете къв патриотси
  • 12 S63 AMG

    11 4 Отговор
    Кобра що не ги изпонокаутира горе целата база?Нема какво да им обясняваш,тия от дума не разбират.
  • 13 Агент Некой си

    27 0 Отговор
    Базата наистина е занемарена,а като консуматив се работи с най евтинкото от А до Я.За това Пулев е прав.Съвсем спокойно от сметките които плащат спортуващите в базата отбори би могло да се промени цялостната визия на стаите,визирам..не може да се спи на влажни дюшеци с издънени дървени скари,на другия ден си леш.Не може да се купува сирене -имитиращ продукт или кюфтета без месо.Има си тънкости като възстановяване които изискват по добро отношение...Подкрепям Кубрат за това на 100%.Но има едно друго нещо,казва се човещина и отношение ,а на някои хора направо им липсва😉

    Коментиран от #21

  • 14 Бачо Киро

    13 3 Отговор
    Хич не е странно, че "от 10 години е така" ... Като всичко останало в държавата. Сигурно и тук Бай Тошо е виновен, че не я е направил поне 250 години да не иска ремонти и обновления ...
  • 15 Бачо Киро

    17 0 Отговор

    До коментар #10 от "незнайко":

    За всичко си прав, освен, че тея дето ни докараха на това дередже днес, говорят добре. Те не са спортисти, на спортистите можеш да простиш определен речник, те са (е, да си кажем правото, селяндури, да не се бърка със селяни) политици - демократи, нов внос, след 1989, е, пребоядисани палячовци са, но това е мат'ряла в политиката ... Преди 1989 имахме прости селяни, но те оставиха доста неща, дето слугите на простите селяни от 30 години крадат, продават, подаряват, рушат и още има ... Хем сме малка държава ...

    Коментиран от #27

  • 16 Чалгар пари не плаща

    6 6 Отговор
    Вечно цирика и мрънка
  • 17 Кобрьо ше се бие с боксьор

    6 5 Отговор
    И му пари на задника😂😂😂що тва нема да е пиян чалгар у плазата😂😂😂😂
  • 18 Краят на джошуа

    7 1 Отговор
    ще е велик! Ала краят на нашите бази ще бие всякакви рекорди по мизерност. Не мога да си го представя това - изкъртени душове и изтърбушени матраци. Боже, това затвор ли е, изоставена сграда за бездомници ли е. Иначе типично по български бързат да плюят, щото ще ги питат за изчезналите пари за модернизиране и ремонт.
  • 19 Дон Кинг

    8 9 Отговор
    С интерес очаквам вторият истински мач в професионалната кариера на ПАТРЕОТА Пульо. Надявам се впоследствие жалката му кариера да приключи,за да не се налага повече да го виждам в медийното пространство и да чета глупостите му.

    Коментиран от #20

  • 20 Били

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Дон Кинг":

    Горкият, ще го карат да плаща...
    Звездите не дават пари, само вземат.
  • 21 Били

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Агент Некой си":

    Само при соца от спортистите се искаха само победи. Нищо не плащаха. Е , отминаха тези времена.
  • 22 AJ.,...

    2 1 Отговор
    Освен аз, Да го накажа!!! А?

    Коментиран от #31

  • 23 Бойко Борисов

    1 0 Отговор
    Ковра, кефи ме само как си мислиш че си у Германията. С теб сме в Лондон. Ще пращам после Спартан-а да те прибере
  • 24 SAAB

    3 0 Отговор
    Базата е в състояние в ,което я остават тия които я ползват ! Да амортизация има...но изкъртените душове НЕ са амортизация !
    Да със сигурност има отклоняване на средства ! Той......маТряла си хвърля боклука от тераси и прозорци направо в тревните площи ......родна картинка /кенеф/ на двора !
  • 25 Рошко

    0 1 Отговор
    С 5 мил швабите ще ни направят база за чудо и приказ, тоз май от ударите в кратуната хепптен оглупял, а нашите тука ще са н,,,, ът да крадът
  • 26 s7un7101

    2 2 Отговор
    Не знам защо очакват престъпник да си плати, мутрите не плащат никога, у затвора тоя боклук
  • 27 бачо

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Бачо Киро":

    Ти проблем с българския език ли имаш или с мозъка?Колко пъти ти казваха само да четеш,рано ти е за коментари.
  • 28 Много си прав.

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "антрашпиц":

    Точно така е!!
  • 29 стоян георгиев

    3 0 Отговор
    базата напълно я реновираха преди 10 тина години.тва че посетителите и я съспиват е свързано с културата им.кобрата ако не я харесва да не я ползва.само че тва е манталитета ни да ривем по създадени от нас проблеми!
  • 30 $$$

    0 0 Отговор
    Гледам, че много се сърдите, че се е дърпал да плаща. Но вижте в интервюто той твърди, че това са пари за щети, които не е направил лично, а някакви други хора. Защо толкова бързате да го обвинявате. Изчакайте известно време, истината все ще излезе наяве, няма къде да се скрие.
  • 31 Пулев

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "AJ.,...":

    Да не гризнеш дръвцето.Един път ако те патна както трябва, си по гръб.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Супер баце Пульо

    0 0 Отговор
    Само сега не се прай на велик,че ще нокаутираш Джошуа ,за да не стане обратното като с Кличко
    Защото до сега имаш една загуба,но победите са ти се над незнайни и остарели боксиори,някога били добри