Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 08:08 2 487 5

Дете попадна на отборната снимка на Арсенал преди двубоя с Олимпиакос

  • арсенал-
  • олимпиакос-
  • лига европа

Момченцето е било част от групата деца, които са извели футболистите на терена, но при прозвучаването на химна на турнира се обърква и не напуска терена

Дете попадна на отборната снимка на Арсенал преди двубоя с Олимпиакос - 1
Снимка: БГНЕС


Дете попадна на отборната снимка на Арсенал преди двубоя с Олимпиакос за Лига Европа в Пирея, завършил с успех 1:0 в полза на "артилеристите".

Момченцето е било част от групата деца, които са извели футболистите на терена, но при прозвучаването на химна на турнира се обърква и не напуска терена, а остава на него. Играчите на Арсенал го канят да се снима с тях и така се получава забавният кадър.

Дете попадна на отборната снимка на Арсенал преди двубоя с Олимпиакос

Английският тим срещна доста трудности на терена, но в крайна сметка изтръгна успеха с гол на Александре Лаказет в края и така си осигури аванс преди реванша в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бен10

    3 4 Отговор
    голяма новина :D
  • 2 Развити държави

    10 1 Отговор
    Това ако беше в България, на детето после какво конско щяха да му четат нашите псевдо треньори : "Абе ти тъп ли си бе, нали казахме, като почне химна, всички вътре! Повече няма да излизаш с футболистите на терена, тъпанарче малко, ще те изключа"
  • 3 Рошко

    8 0 Отговор
    Готино е
  • 4 1914

    7 0 Отговор
    Маратонките къртят
  • 5 Вдавп

    3 0 Отговор
    Супер