Last news in Fakti

30 Юли, 2012 12:37 1 682 0

Рангелова подобри още един национален рекорд на Игрите

  • рангелова-
  • плуване-
  • рекорд-
  • олимпиада-
  • конкурентки
Рангелова подобри още един национален рекорд на Игрите - 1
Снимка: БГНЕС

Българската плувкиня Нина Рангелова успя да подобри националния рекорд на 200м свободен стил по време на Олимпиадата в Лондон. Българката финишира с 1:59.21 като предишното й най-добро постижение бе 1:59.30, с което влезе в Игрите. Припомняме, че вчера Рангелова счупи и рекорда на 400м.

След отличен старт Рангелова беше трета на първото обръщане в много силна серия и втора в следващите две. В последните 50 метра обаче конкурентките й бяха запазили сили и тя финишира шеста. Нейното време обаче не достигна за класиранет на полуфиналите. Рангелова остана 19-та в класирането като само 16 се класират за късната сесия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА