Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 07:07 6 762 21

Уайлдър активира клаузата за трети мач с Фюри

  • тайсън фюри-
  • дионтей уайлдър-
  • бокс

Бившият шампион на Световния боксов съвет иска мачът да се състои през лятото

Уайлдър активира клаузата за трети мач с Фюри - 1
Снимка: БГНЕС


Дионтей Уайлдър ще активира клаузата в договора с Тайсън Фюри за трети мач помежду им. Това разкри самият американец пред The Athletic. Бившият шампион на Световния боксов съвет иска мачът да се състои през лятото.

"Със сигурност ще има още един мач. Ще го направим", заяви Уайлдър, който в неделя загуби от Циганския крал с технически нокаут. Двубоят в Лас Вегас премина при тотално надмощие на Фюри, а главният рефер го прекрати в седмия рунд, след като от ъгъла на Уайлдър хвърлиха бялата кърпа.

Бронзовия бомбардировач се ядоса на помощник треньора си Марк Бреланд и изтъкна, че не е искал да се предава. Уаайлдър призна, че е имал проблеми с крака, но не търси оправдание и поздрави Фюри за победата.

В интервюто за The Athletic посочи, че 20-килограмовият черен костюм, с който излезе на ринга в чест на месеца на цветнокожите, е отслабил краката му и това също е повлияло на представянето му в мача.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сената

    30 6 Отговор
    Мача трябваше да спре още в 5тия рунд
    Уалдър беше торба в това състояние..
    Фюри откличен

    Коментиран от #2

  • 2 Отец Стоян

    15 22 Отговор

    До коментар #1 от "Сената":

    Чадо мое глупаво мачовете са нагласени за пари чадо мое глупаво

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Хохо

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Отец Стоян":

    Хахахха.. върви на психиатър.
  • 4 Презвитер Козма

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Отец Стоян":

    Гледай си литургийките и кръщенетата отче и недей се изказва там където не си компетентен.
  • 5 МП4

    26 7 Отговор
    3 мач няма смисъл, Фюри се боксира уникално добре... Уайлдър е един удряч и вс видяхме , че излезе ли срещу техничар, всичко е свършено....Когато се надцениш и подцениш останалите 85% така се получава . Уайлдър незнаеше какво се случва, разчиташе на 1 удар и довиждане, да ама не...Фюри не е глупак, Фюри е боксьор, Уайлдър хамалски бияч, нито стойка, нито движение с крака...Това не е бокса и резултата е ясен, бит и пребит.
    П.с. Кубрат ще разсипе Джошуа.... Англичанина е страхлив, а за нашия това ще е мача на живота му.. Вследствие на това , победителя от Фюри-уйалдър се бие с победителя Джошуа Кубрат...Накрая ще излезнат Кубрат и Фюри и там няма смисъл да коментирам. Краля е един Тайсън Фюри!! ;)

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 6 CapedCrusader

    29 8 Отговор

    До коментар #5 от "МП4":

    Нещо се обърка с анализа на Джошуа - Пулев ми се ствува. Абе защо всички си правят заключения на база последен мач не ми е ясно? Страхлив бил викаш? На Кличко не му ли напълни канчето? Това,че веднъж е загубил и е изиграл следващия мач тактически както трябваше в началото не го прави страхлив. Пулев не е Руиз. Пулев е пред пенсия. Пулев няма удар, няма нищо. Един ляв прав и това е. Бие се с торби, които от години нямат мачове. Кличко го съсипа, Джошуа ще го прати в пенсия.

    Коментиран от #9

  • 7 Отец Стоян

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "МП4":

    Чадо мое третия мач Уайлдър час ще спечели защото тези мачове са нагласени шега бой горите бокс ходете по проститутки И се обичайте
  • 8 Див селянин

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "МП4":

    Пулев излиза с много агресия и самочувствие, защото до сега са го пускали срещу боксьори, които отдавна са спрели с бокса и излизат за да припечелят някой долар. Видяхме го като застана срещу истински боксьор. Предполагам, че срещу Джошуа няма да изкара и до петия рунд, а ще цунка пода още в третия :) Рингът не е същото като в чалготеката, а и на тези величия в бокса хич не им пука колко добър кръчмарски бияч е Пульо.
  • 9 Алооуу..

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "CapedCrusader":

    Руис-Джошуа резултата е Руис нокаутира Джошуа, а Джошуа победи по точки. Тука има унфинишет бизнес, защо Джошуа не иска да се бие трети мач срещу Руис и да се разреши спора? А?!!

    Коментиран от #11

  • 10 Крусман

    8 5 Отговор
    Третия мач ще видите кой е по добрия, ще бъде не повече от 5 рунда и Уайлдър ще победи с тотален нокаут запомнете умници!
  • 11 CapedCrusader

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Алооуу..":

    Защото има други боеве на дневен ред. Пулев не е мач по желание, а задължителна защита. После има вариант за обединителен мач, който е много по желателен и от фенове и от боксьорите. Плюс това Руиз трябва да извоюва право отново да се бие с Джошуа. След загуба не ти се дава веднага реванш освен ако ти не си бил шампиона. Ако Руиз наистина струва и не е късметлия, за какъвто вече го мислят, то ще пребие няколко топ претендента и пак ще се изправи срещу Джошуа. Въпреки че го нокаутира много хора го смятат за късметлия, защото в реванша не противодейства с нищо. Пак дойде дебел и се надяваше Джошуа да се върже на същите номера.

    Коментиран от #13, #14

  • 12 1111

    6 4 Отговор
    Мелницата е бил с 2 травми в крака , но за 25 милиона и за защита на титлата си е излязъл за което му прави чест. Не е като Кубрат имал травма в гърдите изпусна си шанса тогава сега го въртят като пумпал още не се знае дали ще има мач с Джошуа травма имал в гърдата друг пък . Аз си мисля , че има заговор в мача с фюри и мелцата , заради кърпата която хвърлиха . Като нищо може да е нагласен мачът , все пак Майк Тайсън беше организатор на мача , а Фюри е кръстен на него . Има него освен двете травми в крака на Уайлдър . Мелницата има здрава брада идваше от 2 брутални нокаута , нокаутира Доминик Бразил и Ортиз с по 1 удър , а сега с фюри ходеше като пиян . Не съм убеден на пълно , че фюри спечели честно имам усещане , че има заговор в този мач.

    Коментиран от #20

  • 13 Алооуу..

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "CapedCrusader":

    😂ма джошуа и срещу Кобрата не иска да играе😂

    Коментиран от #15

  • 14 Хехе-_-

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "CapedCrusader":

    Би ли продължил с простотията си, като се аргументираш, да ни носиш от 9 кладенеца вода :) Дай да се посмеем с колегите :)
  • 15 CapedCrusader

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Алооуу..":

    Не иска, защото Пулев е последната дупка на кавала, за това. Няма пари, няма интерес, няма интрига, нишо няма... кух като тъпан. Докато на другия брях са истинските претенденти. Пулев му се даде шанс, защо избяга като мишок? Джошуа ще го разпори от бой, ще прибере няколко милиончета и приключва.

    Хехе - Там е работата,че имам агрументи на които нямаш адекватен отговор и може само да се подсмихваш ,да вдигаш рамене и да гледаш като теле у железница. Ако си и с патриотични очила и смяташ Пулев за нещо повече от треторазряден боксьор, ясна е работата...

    Коментиран от #21

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Дааааа именно

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Наакани факти бспдпс":

    Но Еди Хърн може да инструктира Фюри да се оттегли и да прекрати кариерата си, така ще оваканти титлите, и така ще избегнат мач срещу Кобрата. Ще играят Уайлдър Джошуа, въпреки че ги е страх от Уайлдър, за тях е по-добре да изгубят от американец отколкото от българин, само пли мисълта получават обриви.

    Коментиран от #19

  • 18 Ами даа

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Наакани факти бспдпс":

    Той Джошуа щеше да играе срещу Джарел Милър, ама на първия фейс оф лице в лице се уплаши от моща на Милър, и се изметноха и този мач като обвиниха Милър в допинг. А оня Милър е нокаутьор, корав, истински. Не като Джошуа комерсиален продукт.
  • 19 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Дааааа именно":

    Много сериали си гледал !
  • 20 vasik atanasova

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "1111":

    той каза пича
    излязох и подкрепих шоуто
    имах много причини но не искам да се оправдавам
    а фюри игра страшно нечиста игра
  • 21 vasik atanasova

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "CapedCrusader":

    абсолютно вярно написано