Last news in Fakti

5 Март, 2020 09:59 15 494 9

Бивш световен шампион се завръща на ринга след почти четиригодишно отсъствие

  • шанън бригс-
  • бой-
  • мма-
  • бокс

Той възнамерява да проведе боксов мач в края на април

Бивш световен шампион се завръща на ринга след почти четиригодишно отсъствие - 1

Бившият световен шампион в тежка категория Шанън Бригс планира да се завърне на ринга след почти четиригодишно отсъствие. Той възнамерява да проведе боксов мач в края на април. Екипа на Бригс също преговаря с организацията за бой с голи ръце Bare Knuckle Fighting Championship за двубой срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Рико Родригес в края на май.

“Очаквам с нетърпение да се бия с Рико или с когото изправят срещу мен, каза Бригс. - Ако могат да го организират, с нетърпение очаквам да го нокаутирам. Той беше голям шампион в UFC. От това, което чух, той е приличен боец. Но говори прекалено много. Чух някои неща, които каза за мен. Ако е вярно, знаете ли какво? Хайде, шампионе. Нека да го направим.”

48-годишният Бригс не се боксирал от май 2016 г., когато нокаутира в първия рунд гастрольора Емилио Зарате. Той трябваше да се изправи срещу Фрес Окендо за една от второстепенните титли на WBA в тежка категория през юни 2017 г., но Бригс даде положителна допинг-проба заради което битката им беше отменена и той беше наказан за шест месеца.

“Определено ще се боксирам в края на април, а после в Bare Knuckle в края на май. Ще изтръскам малко ръжда от ръкавиците си, а след това ще ги сваля. Но винаги ще бъда боксьор. Целта ми е да счупя рекорда на Джордж Форман. Аз бях последният му съперник през ноември 1997 г. и бих искал да стана най-старият шампион в тежка категория в историята на бокса и единственият, който го правил в три различни десетилетия.”, каза още Бригс.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оле

    29 1 Отговор
    Тоя направи зверски мач с Кличко! Не сьм виждал човек да издържи толкова бой. Кличко се повдигаше и със засилка му вкарваше ЧИСТИ удари, а тоя просто недоволно се поклащаше
  • 2 Смешник

    1 11 Отговор
    Да си ляга
  • 3 Смешник

    1 8 Отговор
    СРБ.........селски ръкопашен бой,да внимава къде стъпва
  • 4 Гост

    2 6 Отговор
    На 48 год е прекалено възрастен за ринга. Не би трябвало да го допускат изобщо. Тр най-накрая да има правила за възраст в този тип спортове.
  • 5 vasik atanasova

    9 2 Отговор
    КОЛКО ПЪТИ ГО ХВАНАХА ТОЗИ С ДОПИНГ
    НЕ СТАВА ТАКА НАБОРЕ
    С ГЛАВА НА ДЯДО
    А ТЯЛО НА 30 ГОДИШЕН
  • 6 Алл

    2 2 Отговор
    ....Шанън е един клоун ,който може да вика 50 пъти едно и също нещо като папагал,ама то химията не прощава особенно и преди това ако не си имал много гънки.
  • 7 Напишете кода от картинката

    1 2 Отговор
    Лет'с гоу, чамп! :D
  • 8 Експерт

    1 0 Отговор
    Бивш световен шампион се завръща на дансинга да си допие бирата
  • 9 Иванчо l-ви

    0 0 Отговор
    Направо с Коко Тайсъна в категория 3-та възраст.