Last news in Fakti

7 Март, 2020 12:44 8 857 8

Хабиб Нурмагомедов към съперник: Ей, очилатко, ще те изям ..

  • хабиб нурмагомедов-
  • мма-
  • тони фъргюсън

Вижте как изглежда като глупак

Хабиб Нурмагомедов към съперник: Ей, очилатко, ще те изям .. - 1
Снимка: БГНЕС

Хабиб Нурмагомедов е готов за своята защита на титлата, която ще се проведе през април в главната битка на UFC 249 в Бруклин. Негов опонент ще бъде бившият временен шампион Тони Фъргюсън. Това ще бъде 5-ти опит за битка между тях и двамата вече застанаха лице в лице преди битката. От UFC организираха пресконференция преди кантара за UFC 248, на която Хабиб и Тони отговаряха на въпроси от медиите.

Непобеденият шампион уважава Фъргюсън като боец, но не го харесва, защото бил фалшив и глупав. "The Eagle" смята, че ще успее да победи, но се притеснява, защото Тони бил на години и хората ще говорят, че е победил старец. Ето какво каза Хабиб към Тони по време на пресконферецията:

"Мисля, че Тони заслужава това и е истинско предизвикателство. Уважавам неговите умения. Той е добър боец, но хората не го харесват, защото е тъпак. Никой не го харесва. Вижте как изглежда като глупак. Уважавам уменията му и затова съм тук. Това е най-голямата битка за годината. Ще видим какво ще стане през април. Тук съм, защото искам да съм най-велик и затова трябва да го победя. Наслаждам се на битките с моите опоненти.

Сега с Тони ще бъде по-трудно. През април ще бъде голяма нощ за историята на категорията. Победителят ще е най-великият в историята. Вярвам в себе си и в моите умения. Само едно нещо ме натъжава, защото Тони е стар и хората ще говорят, че съм победил старец. 36 години не са добри за лека категория. Ще го размажа и хората ще казват, че съм победил възрастен боец. Ей, очилатко, ще те изям в уличен бой. Кой си ти?

Аз съм от планините и ще те изям. Вие не се биете по улиците в Америка. Кога си се бил на улицата? Тони е малък лъжец и не казва истината на хората. Той не е никакъв мексиканец. Аз съм от истинските планини, а той е фалшив мексиканец. Уважавам го като боец, но като човек мисля, че е загубил ума си. Тони ме ядосва, защото лъже, но не е в главата ми."


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалко, уж беше истински спортист

    18 14 Отговор
    А сега бълва глупости като някакъв прост гангстер като Кобрата

    Коментиран от #3

  • 2 Кой прав кой крив

    22 0 Отговор
    Всичко ще се реши на двубоя, там вербалните аргументи не важат, важни са бойните умения.
  • 3 ЦСКА умре

    5 8 Отговор

    До коментар #1 от "Жалко, уж беше истински спортист":

    А ти нали си Псевдобългарин... Че е ганстер, ганстер е, но е по-скоро тип Антъни Джошуа.
  • 4 Някой си

    4 1 Отговор
    Тони Фергюсън е звяр, но все пак това е Хабиб и ще види по-бързо да го събмитме, но това няма как да стане, защото Тони също е много силен на земя, и няма да му се даде, победа за Хабиб чрез съдийско решение
  • 5 Диански

    4 5 Отговор
    Тони ще го удуши тоя въздухар още до третия рунд. Не мога да разбера букмейкърите защо дават 1.4 към 3.0 за Хабиб. Има нещо нагласено. Или мача няма да се състои, или е уговорен

    Коментиран от #6

  • 6 Някой си

    7 6 Отговор

    До коментар #5 от "Диански":

    на мен ми омръзна от тоя Хабиб, също и от неговия стил, само знае да се гушка, нищо друго! ако се задържи в стойка с Тони, онзи лудия ще го нокаутира, но това е, че той и един рунд не може да издържи в стойка, куче на исляма! дано Тони Фергюсън да го победи!

    Коментиран от #7

  • 7 Asan

    1 7 Отговор

    До коментар #6 от "Някой си":

    Майкати даеба прост българин

    Коментиран от #8

  • 8 Asan Pumiqta

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Asan":

    Asan , да ядеш моя ятаган , майкати деба Турска . Пумак грозен , да ебеш децата си 🤣😂