Last news in Fakti

7 Март, 2020 11:41 15 198 7

Женски MMA мач за титлата се превърна в кървава касапница (ВИДЕО)

  • мма-
  • юлия столяренко-
  • лиза версоса

В края на мача дори и най-коравите фенове извръщаха глави, а клетката се превърна в червена река

Женски MMA мач за титлата се превърна в кървава касапница (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Женският мач за титлата на веригата „Инвикта“ в категория петел между Юлия Столяренко и Лиза Версоса се превърна в кървава касапница. В края на мача дори и най-коравите фенове извръщаха глави, а клетката се превърна в червена река.

Столяренко спечели мача с 2:1 съдийски гласа след доминиращо представяне. В началото на третия рунд двете огромни аркади на главата на Версоса, която до момента нямаше поражение, започнаха да кървят брутално. Червената течност покри и двете звезди.

Между рундовете докторите прегледаха състоянието на Вероса, но дадоха разрешение мачът да продължи. Пострадалата претендентка дори се усмихна, а нейната аркада изглеждаше сякаш е направена с брадва.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Главата на Пулев

    4 4 Отговор
    Махнете правилото да криете чукове и брадви в ръкавиците!
  • 2 Orthodox

    44 5 Отговор
    Кървав спорт - по Жан-Клод ван Дам.

    Жалко е, че и жените, които по природа би трябвало да носят доброта и нежност, навлязоха в тези дивашки подобия на спорт и се млатят до кръв.

    Коментиран от #5

  • 3 Острата липса

    14 5 Отговор
    На истински мъже се компенсира от жени. Баланс
  • 4 Джендърски работи

    8 13 Отговор
    Болшевишки ценности, сър! Дай им да се трепат, да рушат.
  • 5 Гъл

    23 2 Отговор

    До коментар #2 от "Orthodox":

    Жените на война и бой са много по-жестоки от мъжете.
    Това е всеизвестен факт! При мъжете поради многото войни и загинали се е получила естествена регулация на жестокостта. Най жестоките, по естествен начин не са оцелявали в боя... или след него... Докато при жените няма такова нещо! Така че женското насилие и женската жестокост, когато излязат от контрол става нещо страшно. Тепърва ще има да го наблюдаваме.
    А тези които искат да направят жените войници и по принцип да им дадат повече възможности за действия в области , които не са за жени, всъщност искат да направят света много по жесток. Но са долни лицемери и прикриват злото си намерение под благовидни маски. Например "равенство на половете". Точно за равенството по принцип изобщо не им пука , даже държат именно на неравенството, но се загрижили видите ли за "равенството на половете"! Лъжци, лицемери и мръсници! Феминизма е форма и проява на сатанизъм! Не случайно феминисткото движение е започнало със самоубийство на една феминистка.
  • 6 незнайко

    17 2 Отговор
    ТОВА СИ Е ИЗВРАЩАНИЕ С ЖЕНИТЕ !!! ТЕЗИ НЕ СА ЖЕНИ, КОЛКОТО И ДА ПРИЛИЧАТ !!! Силовите спортове трябва да бъдат забранени за тях .
  • 7 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 10 Отговор
    Абе дървари , вижте Пейдж Ван Зант , Рейчъл Остович и т.н. Има уникално, яки мадами в ММА ,така че само да ми паднат ....евала ,машала!!!