Last news in Fakti

8 Август, 2012 15:43 927 1

Търсят се пари за зала на Данчо Йовчев

  • спорт-
  • тенис-
  • волейбол-
  • бойко борисов-
  • йордан йовчев
Търсят се пари за зала на Данчо Йовчев - 1
Снимка: МС

Всяка година увеличаваме средствата за финансиране на българския спорт. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на срещата си в Лондон с част от българските олимпийски състезатели. Пред тях той представи проектите за ремонт и изграждане на различни спортни обекти в цялата страна, както и направените инвестиции в организирането на отделни състезания, съобщават от правителствената информационна служба.

„В следващите три години най-добрите тенисистки ще играят в София, като за провеждането на турнира и осигуряването на наградния фонд правителството вече е превело 1 250 000 лева“, допълни премиерът.

Борисов съобщи, че ще бъде търсена възможност и за отпускане на 100 000 евро за оборудване на тренировъчна зала във Варна за гимнастика Йордан Йовчев.

Пред състезателите министър-председателят съобщи още, че българската федерация по волейбол ще получи правото за управление на зала „Христо Ботев“ в София.

Премиерът пожела късмет на всички състезатели, чието участие в Олимпиадата продължава. „Много е важно да взимате медали, защото предлагаме законови промени, които ще позволят да получавате доживотни парични награди“, допълни Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор
    ЕХХХ БОЙКОООО ! МНОГО ПАРИ РАЗДАВАШ НА ДУМИ ? НАЛИ ПЪРВО ОПРАВИ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ПЕНСИИТЕ ПОСЛЕ ОПРАВИ ЗАПЛАТИТЕ ПЪК СЕГА РАЗДАВАШ И ДОЖИВОТНИ ПАРИЧНИ НАГРАДИ ...? МНОГО ПРИКАЗКИ МНОГО ОБЕЩАНИЯ АМА КАТО ГЛЕДАМ ДО ТУК РЕЗУЛТАТА Е КРЪГЛА НУЛА ! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СЕ ПОВИШИ ДРАСТИЧНО ПРИ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ СА ЦЕНИТЕ ! КАТО ТЕ СЛУША ЧОВЕК ЩЕ РЕЧЕ ЧЕ НАПРАВО ВЕЧЕ СТАНАХМЕ ДЪРЖАВА НА БАРОВЦИ - ШВЕЙЦАРЦИТЕ РЯПА ДА ЯДАТ ! НЕ РАЗДАВАЙ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ НА ВСИЧКИ ЧЕ ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ ЗА ДОГОДИНА ЗА ИЗБОРИТЕ ... :–Х