Last news in Fakti

19 Март, 2020 15:14 1 723 7

Левски скочи на публикация в медиите: Лъжа е!

  • левски-
  • ръководството-
  • ръководство-
  • фенове-
  • заплати

Служителите на Левски получиха по половин заплата...

Левски скочи на публикация в медиите: Лъжа е! - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски пусна декларация, в която обяви, че публикациите в медиите за лъжи. Става дума за информациите, че от клуба са изплатили заплатите на футболистите.

Ето какво написа ръководството на "сините":
"Обръщаме се към Вас в тези тежки за България и целия свят времена, за да Ви информираме официално, че появилата се в медиите днес информация за изплатени заплати на футболистите от първия отбор на Левски е лъжа.

Откакто заедно стартирахме дарителската кампания в полза на любимия ни клуб, ние поехме към Вас един ангажимент – в замяна на Вашата безценна помощ да отчитаме всяка стотинка, която сте предоставили на клуба под формата на дарение, закупуване на билети, абонаментни карти или артикули от клубния магазин.

Вече втори месец спазваме това свое обещание и нямаме никакво намерение да го нарушаваме. През тази седмица клубът не е извършвал никакви плащания, тъй като оперативните разходи с падежна дата бяха обслужени през миналата седмица в деня, в който администрацията и футболистите бяха разпуснати заради наложените мерки в борбата с коронавируса. Служителите на Левски получиха по половин заплата, бяха платени и част от неотложните разходи. За всяко перо Вие ще получите отчет, както е било досега – в официалните канали на клуба. Там където е достоверната информация за случващото се в любимия ни клуб.

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ!"


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо хайдутин

    12 0 Отговор
    Е нали ви платиха братята от Ефбет да пребиете журналистчето?
  • 2 Фен на отбора

    10 1 Отговор
    И това е много което са ви дали изобщо не милеете за отбора, играйте няколко месеца за без пари, нищо няма да ви стане, нашия любим отбор е в трудно положение а вие само за пари говорите
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 hh88

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Левски скочи на публикация в медиите

    Скочили?!? Тия могат да скочат само в канала.
  • 5 Петър Хубчев

    2 0 Отговор
    Платих ни всичко даже и премии дадоха.Няма проблем феновете плащат
  • 6 Независим

    2 0 Отговор
    Добре де щом не сте им платили кажете как ще деиствате след като знаем ,че те имат договори и ще си искат парите ,та какво правим от тук нататък...
  • 7 гундю шофьорчето

    1 2 Отговор
    Да ги изкара кьоравия говядата на околовръстното белким изкарат някой лев . и тъкмо и ще попасят зелена тревица 2в1 .