Last news in Fakti

21 Март, 2020 17:36 1 443 3

Неофициално: От ЦСКА също са против прекратяването на първенството

  • отбори-
  • идея-
  • цска-
  • efbet лига

Позицията на ''червените'' е логична, тъй като имат съвсем реална възможност да изправят Локомотив (Пловдив) и Левски, а освен това са и на 1/2-финал за Купата

Неофициално: От ЦСКА също са против прекратяването на първенството - 1
Снимка: БГНЕС

От ЦСКА все още не са заявили официалната си позиция относно предложението за прекратяване на шампионата, пише в-к "Тема спорт".

Според запознати "червените" са против подобен вариант, предвид че имат възможност за изкачване в класирането си, а и са на 1/2-финал за Купата на България.

Ръководството на клуба планира нова своя среща в началото на следващата седмица, след сбирката с БФС в понеделник, за да се обсъди отново как да се процедира занапред. На "Армията" искат да видят и конкретна позиция от БФС как ще се действа.

Иначе от ЦСКА преди няколко дни излязоха с декларация, с която поискаха финансова подкрепа от Футболния съюз за всички клубове в условията на пандемията от коронавирус. В сайта на БФС не е излизало съобщение относно предложението на ЦСКА.

Единствено от пресслужбата заявиха пред родна телевизия, че всеки клуб бил сам за себе си и трябвало да взима решения, а БФС не бил органът, който да компенсира отборите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    4 6 Отговор
    Да играят с другото цска
  • 2 БПФ

    4 1 Отговор
    Да позная ли, че Четата на Домуз паша са ЗА прекратяването? След всичките си титлички, "спечелени" по какви ли не мръсни и подмолни начини - ще добавят перлата в короната си - титла от ПРЕКРАТЕНО първенство.

    Коментиран от #3

  • 3 Голем смях

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "БПФ":

    А ако не го прекратят кой ще спечели бе левак.Пак Лудогорец.От сега се знае кой изпада и кой е шампион.И да печелиш 8 пъти поред ..все задкулисно и подмолно ..Малко параноично изглежда ,но явно си привърженик на някой от умрелите софийски псевдограндове.Спиране на първенството ,изпадане на Витоша и нови 3 отбора от Б група.Нов регламент и ако трябва догодина да изпаднат 3 отбора.Просто,ясно и без риск от нови жертви.Безсмислено първенство при нормални условия и още по безсмислено при епидемия.