Last news in Fakti

22 Март, 2020 22:35 6 099 14

Венци Стефанов в атака: Излязоха Сульо и Пульо да искат пари

  • венцеслав стефанов-
  • славия-
  • efbet лига

Президентът на Славия смята, че има шанс първенството да се доиграе

Венци Стефанов в атака: Излязоха Сульо и Пульо да искат пари - 1
Снимка: БГНЕС

В интервю за БНТ президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова да не се избързва с взимане на крайно решение за бъдещето на настоящия шампионат в efbet Лига.

Босът на "белите" е на мнение, че има достатъчно време да се намери положително решение на проблема с коронавируса и първенството да не бъде спирано окончателно. Стефанов също така отново изрази разочарованието си, че някои футболни хора са поискали компенсации от страна на БФС в кризисната ситуация.

"Ако стане така, че да има възможност да се помогне, когато нещата приключат добре, но да извиваш ръцете предварително е престъпление. Излязоха Сульо и Пульо да искат пари, а хората, които са на улицата - полицаите, медиците, които се борят с тази болест нищо не казаха. Тези хора, които поискаха не заслужават такава помощ. Аз знам, че накрая всички ще искат от държавата милиони, но не трябва да се злоупотребява.", заяви Венци Стефанов.

"Имаме достатъчно време нещата да се оталожат. Най-късно май или юни мисля, че ще могат да се провеждат футболни меропрития. Може да са без публика, но ще могат да се провеждат. Не бива в момента да се излиза с решения, за които никой нищо не знае. Имаме 70 дни поне, може да се намерят лекарства, да се нормализират нещата. Малко нероден Петко става. Каквото е за всички това е и за футболистите. Не е свършил светът за тях. Много хора ще останат без работа, фирми ще фалират. И да не е във форма някой играч, ще влезе по-натам - не е толкова страшно", каза още Стефанов.

"Правят ли си сметката тези футболни ръководители, които искат разпускане на първенството, когато дойдат мачовете за Евро 2021 с Унгария и след това как ще бъдат подготвени българските играчи. А това ни е най-големият шанс да стигнем до голям форум. И заради кефа на двама-трима да жертваме това нещо", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венци пазача коментира световни неща

    18 8 Отговор
    Този мафиот, гъзомийника на Борисов ли се изявява?

    Коментиран от #2

  • 2 Найден

    21 7 Отговор

    До коментар #1 от "Венци пазача коментира световни неща":

    Треторазряден сикаджия, който чете морал по студиата и заради бодряшкия му селски хумор, изропийкща държава, нямаше да е повече от общ работник в гимназия.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Някой си

    10 3 Отговор
    Мачлетата не ме вълнуват, те вълнуват един друг.......от Банкя.......
  • 5 Ръмпези

    11 1 Отговор
    СЪС СЪЖАЛЕНИЕ КЪМ ВЕНЦИ....
  • 6 Луд

    10 14 Отговор
    Браво, бате Венци!!!!!За пореден път ти казвам БРАВО без да съм фен на Славия.Много точен коментар
  • 7 Zyggy

    9 3 Отговор
    Смел е Венци Стефанов...смел,ама класният му ръководител е много могъщ...Едва ли щяха да го приемат на сериозно,ако не беше толкова добре защитен...Но понякога палачинката се обръща...
  • 8 Киро Думуса

    11 5 Отговор
    Тая тъпа мутра що не се скрие.Смърт за мутрите
  • 9 Така е

    9 5 Отговор
    Нали са големите бизнесмени. През 1989 скачаха по площадите и плюеха държавата. Не искаха държавата да се меси в живота и бизнеса им. Тупаха се в гърдите, че те са умните и красивите. Щом са умни, защо реват на държавата да им помага? Умният си помага сам, не чака на просия!!! Бизнесмени са - да инвестират в учени, които да открият лекарства! Ама как ще инвестират, те не знсят какво е това, те чакат държавата да прави всичко и да им го подняса на тепсия, а те само да плюят и да се пъчат колко са велики, и колко нови вещи са си купили с държавните пари

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 789

    11 0 Отговор
    Прост сикаджийски л@йновоз! Нямам време да ви обяснявам!
  • 12 Тъп си

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Така е":

    Има неща, които държавата е длъжна да ги прави. Нали затова ни взима данъци. Никой, никога не е скачал за да има лична армия, милиция или здравеопазване.
  • 13 Кико

    3 0 Отговор
    Истината боли, агонията на сините продъкжава!
  • 14 Приятел

    0 0 Отговор
    Спри се вече , май си чешиш езика