Last news in Fakti

29 Март, 2020 15:22 2 803 1

Легенда намекна за завръщане в Барселона

  • луис енрике-
  • барселона-
  • футбол-
  • треньор

Животът на треньора е много сложен

Легенда намекна за завръщане в Барселона - 1

Селекционерът на испанския национален тим Луис Енрике намекна, че е готов да се завърне начело на Барселона някой ден. Той пое отново „Ла Фурия“ през ноември миналата година, след уволнението на бившия му помощник Роберто Морено.

Бившият треньор на Барселона напусна „фуриите” през юни, за да бъде близо до болната си от рак на костите дъщеря Ксана. За съжаление обаче 9-годишното момиченце почина. Морено беше в щаба на Лучо и го замести в тежкия момент, а след това изведе Испания до триумф в квалификациите за Европейското, като отборът спечели групата си без да допусне загуба.

„Животът на треньора е много сложен. Никога не знаеш къде ще се озовеш, но аз оставих врати отворени навсякъде. Не изключвам да ръководя друг проект в Барселона. Имам специални отношения с Барселона и ще се радвам да тренирам някой от предишните си отбори“, сподели Луис Енрике пред Diario AS.

Бившият наставник и на Рома се радваше на успешен период на „Камп Ноу“ между 2014 и 2017 година, като спечели две титли в Примера и веднъж триумфира в Шампионската лига. В момента Енрике е има договор с Испанската федерация до края на 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХРИСТО СТОИЧКОВ

    2 2 Отговор
    Отивай в тъпата БарЦелона мръсен предател
    ДА ЖИВЕЕЕ РЕАЛ МАДРИД.