Last news in Fakti

31 Март, 2020 18:40 2 162 0

Ferrari предложи нов договор на Фетел, ама с намалена заплата

  • ferrari-
  • формула 1-
  • себастиан фетел

Сегашният контракт на германския пилот със Скудерия изтича в края на годината и няма яснота за бъдещето му в италианския тим

Ferrari предложи нов договор на Фетел, ама с намалена заплата - 1
Снимка: БГНЕС

Според източници в Италия отборът на Ferrari е предложил нов договор на четирикратния световен шампион Себастиан Фетел с намалени финансови параметри. Сегашният контракт на германския пилот със Скудерия изтича в края на годината и няма яснота за бъдещето му в италианския тим. Все още не е ясно какво е решението на Фетел, като отлагането на първите осем старта от шампионата засега ще отложат финалното решение за бъдещата му кариера.

През декември съотборникът на Себ във Ferrari Шарл Льоклер получи нов, дългогодишен договор като награда за силното си представяне през миналата година. За мястото на Фетел в Скудерия силно се спекулира с имената на бившия му съотборник от годините им в Red Bull Даниел Рикардо, който сега се състезава за Renault, и Карлос Сайнц от Maclaren.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА