Last news in Fakti

13 Април, 2020 06:22 9 399 19

Промоутър: Джошуа не може да се справи с Кобрата

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • боб аръм-
  • бокс

Пулев е в пъти по-силен и по-добър боец от Анди Руис

Промоутър: Джошуа не може да се справи с Кобрата - 1


Известният боксов промоутър Боб Аръм продължава да счита, че Кубрат Пулев има големи шансове да нокаутира световния шампион Антъни Джошуа (Великобритания) в предстоящия мач между двамата в тежка категория.

Пулев е задължителен претендент на Международната боксова федерация (IBF), а Джошуа трябваше да защитава титлата си срещу българина на 20 юни в Лондон, но срещата беше отложена заради пандемията от коронавирус.

"Продължавам да казвам на хората и го мисля, че Джошуа не може да се справи с Пулев", заяви за Boxing Scene Аръм.

"Джошуа ми е много съмнителен. Забравете за победата му над Руис в Саудитска Арабия. Руис сам се опозори заради физическото състояние, в което се появи на ринга. Той (Руис) нямаше необходимата сила да нокаутира обикновен боксьор от тежка категория. А Пулев е в пъти по-силен и по-добър боец от Анди Руис. Затова мисля, че Пулев има огромни шансове да нокаутира Джошуа", каза още американецът, който направи подобно изказване и през миналия месец.

Аръм е президент на агенция "Топ Ранк", която представлява Пулев и световния шампион в тежка категория във версия Световен боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри (Великобритания).


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хорхе

    33 3 Отговор
    Кобрата е видимо позаякнал
  • 2 Блатен Асечки

    7 22 Отговор
    Буахахахахаха
  • 3 Bigbb

    14 22 Отговор
    Дават за пример мача с Руис и от там по пътя на логиката Кобилата ше бие . А защо да не дадем един още по добър пример мача с Кличко
    Да видим къде ще ни отведе логиката

    Коментиран от #5

  • 4 Циганин

    13 7 Отговор
    Мачкай Гришо
  • 5 Bigbb

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Bigbb":

    Кобрата
  • 6 ПУДЕЛА ХИКИМЯУ

    11 18 Отговор
    дано помни как ви шамари яде от кличко,че нещо се изтърва ми се струва
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БАЦЕ

    5 19 Отговор
    Кобрата ще бие, кога кон пръдне

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бесарабин

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "БАЦЕ":

    Аз редовно пръскам праскови на украинки на молдовската граница, и така си връщам
  • 11 0808

    6 15 Отговор
    Не, Пулев няма да победи Джошуа: 1. Той гони 50-те и не е талант, а простичко човече, биещо момичета в дискотеките. 2. Двата мача между Джош и Руис бяха за тотото. (Както знаете боксът е най-честният спорт). Ще Ви светна, че коефициента при първия мач бе 17:1 за Джошуа. Някои хора са гушнали милиони..3. Нашият юнак има слаба защита..4.Пульо яде бой от Кличко, а той от Джошуа..

    Коментиран от #15

  • 12 Спечелете левове

    3 1 Отговор
    Може да попеди Кубрат,но ще загуби срещата.Не случайно.Имащите средства,в случай че заложат левове за победа българина,ще получат голяма печалба.
  • 13 Haze

    14 0 Отговор
    Тези,които хранят Кобрата са национални предатели и хора със слабо развита умствена дейност. Жалко за Майка България,вече и спортистите си не уважаваме. Живи и здрави да сте.

    Коментиран от #14

  • 14 Haze е бордюр

    3 8 Отговор

    До коментар #13 от "Haze":

    Айде тъжния комунист веднага го обърна на национализъм. Пулю ша умре пак ша са мъчи да прах челни стойки на ринга

    Коментиран от #16

  • 15 Дедо

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "0808":

    Коефициента на интелигентност ти е 50 на тебе! Най-малкото преди да пишеш глупости си провери информацията...идиот!
  • 16 Смях

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Haze е бордюр":

    Ти ако си капиаталист, то по дяволите на къде сме тръгнали?!?
  • 17 555

    2 2 Отговор
    кобрата ли го титулувате защо?глупак е той,защото преди да писка, че не може да тренира по парковете и да ходи където си поиска да беше прочел какво постановиха по отношение на роналдо в португалия за тренировка на стадион.,но какво да се прави той е добрата сигур е решил,че е нещо по велик
  • 18 Така е

    2 2 Отговор
    По простотия и глупост 100%
  • 19 Тайсъна

    0 0 Отговор
    Не съм хейтър, напротив искам Кобрата да го набие, но реалноста е че няма как да се получи това. Кобрата как да го нокаутира тоя нигериец като той първо няма нокаут в кариерата си, че сега ли точно срещу тоя катил ще го направи. Говорим за нокаут класика. Да го изтупка в главата и опонента да падне точно както ги прави един боксьор в тежка категория, а не изваден въздух от удар в ребрата и приклеклал съперник. Пример Кличко-Пулев. Нашия просто няма удар и техника за подобно нещо. Както го определи Ленъкс Люис точно такъв е Кубрат...... един кръчмарски бияч. Да се скарат в хоремага и да стане меле да ги тръшка.... за тия неща е перфектен, но ПРО бокса е друга мая. Та слезте на земята малко. Мислете трезво и логично. Джош трябва да е вързан в ъгъла целия с въжета, а нашия да го удари пак няма да го прати в нокаут защото трябва да повтори. Нещо което обаче няма да го има. Затова всичко около мача е безмислено да се смята за друг изход освен загуба. Едно е положителното, че парите са много добри и са такива каквито никъде другаде няма да вземе за 300г. живот. Все пак успех и по приемлива загуба не да трава за кипазе с някой нокаут в 47 секунда.