Last news in Fakti

13 Април, 2020 20:42 4 889 0

Бащата на Тайсън Фюри ще се бие с бившия шампион в бодибилдинга

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • мики тео-
  • джон фюри

Това е добре за мен, с това се занимавам, това обичам да правя и ми дава още повече мотивация да поддържам форма

Бащата на Тайсън Фюри ще се бие с бившия шампион в бодибилдинга - 1
Снимка: БГНЕС

Бащата на световния шампион в тежка категория Тайсън Фюри - Джон, смята да последва стъпките на сина си и да се качи на ринга за мача с бившия шампион в бодибилдинга Мики Тео. Джон Фюри, който е на 55 години, и бъдещият му съперник, който е на близка възраст, си разменят закани в социалните мрежи през последните дни, като изглеждат решени да решат спора по най-старомодния начин.

"Това е добре за мен, с това се занимавам, това обичам да правя и ми дава още повече мотивация да поддържам форма. Аз винаги съм в прилична форма, но сега ще засиля тренировките и ще се наслаждавам още повече, защото има върху какво да се концентрирам. Обичам да се бия, просто го обичам. Нямам нищо против това момче, но ако можем да направим добро шоу, да съберем добри пари за благотворителност и да покажем, че все още не сме приключили курса, това ще е добре", коментира Фюри-старши пред IFL TV.

Джон Фюри има осем победи, четири загуби и едно равенство в професионалната си боксова кариера, но за последно се е качвал на ринга през 1995 година. Той обаче има и сериозен опит с улични бой без ръкавици от младежките си години, когато е живял със семейството си в цигански катун край Манчестър.

Джон ще има и най-добрия възможен спаринг-партньор по време на подготовката си за мача. "Ще правя спаринг с Тайсън, както и с другия ми син Шейн. Тримата правихме спаринг преди победата на Тайсън над Уайлдър и той се учуди колко бърз и силен съм", обясни Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА