Last news in Fakti

15 Април, 2020 19:55 1 087 0

Сделката за продажбата на Нюкасъл на финалната права

  • нюкасъл юнайтед-
  • висша лига-
  • продажба-
  • мохамед бин салман

Остава ръководството на Висшата лига да одобри прехвърлянето

Сделката за продажбата на Нюкасъл на финалната права - 1
Снимка: БГНЕС

Сделката за продажбата на английския футболен клуб Нюкасъл Юнайтед почти е направена. Досегашният силен човек Майк Ашли се е съгласил на офертата на престолонаследника на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман, твърди вестник "Сън". Общата сума е се очаква да е 300 милиона паунда.

Документите за прехвърлянето на собствеността бяха депозирани в Търговския регистър на Обединеното кралство. 80% от клуба ще стане притежание на публичен инвестиционен фонд, зад който стои престолонаследникът на Мохамед бин Салман. Сега само остава ръководството на Висшата лига да одобри прехвърлянето.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА