Last news in Fakti

17 Април, 2020 13:35 2 680 11

Матераци за случката със Зидан: Италианците ме разкъсаха, а него го подкрепиха

  • марко матераци-
  • зенедин зидан-
  • футбол

Италианският защитник призна,че все още пази огорчение в себе си от развилата се ситуация

Матераци за случката със Зидан: Италианците ме разкъсаха, а него го подкрепиха - 1

Световният шампион от 2006 година - Марко Матераци, си спомни финала на Световното и по-специално - всеизвестната му случка със Зинедин Зидан. В добавеното време на двубоя в Берлин, капитанът на Франция си позволи да удари италианския национал след размяна на реплики. Това доведе до червен картон за Зидан, а в последствие Италия спечели златото след дузпи. За да се стигне до тях обаче, именно Матераци бе авторът на изравнителното попадение за 1:1.

Италианският защитник призна,че все още пази огорчение в себе си от развилата се ситуация.

"Зидан бе подкрепен от французите, а аз бях разпънат от собствените си съграждани. Не смятам, че са истински италианци", заяви Матераци в Instagram интервю.

"Аз съм патриот, винаги ще защитавам цветовете на Италия, но техните критики ме нараниха ужасно много. Това са същите хора, които трябва да целуват земята, по която стъпвам, защото отбелязах изравнителното попадение."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    13 4 Отговор
    Никой велик не е признат приживе.
  • 2 Баш Бащицата

    18 9 Отговор
    Абсолютно. Мача на живота на Матераци. Направи дузпа, изравни, после изгони и Зидан. Този финал го спечели той, а не някой друг. И в играта всички средства са позволени. Дразнил го бил и Велият Зидан му бил една глава. Ами, ти затова си велик, за да си сдържаш нервите и да мислиш с главата. Като биеш махленски главички не си велик. А истинските фенове на играта са оценили този мач и Матераци. Мача на живота му. И то точно финала на световно първенство.

    Коментиран от #5, #11

  • 3 пената от мировяне

    4 1 Отговор
    Тоя беше железен !!! Джорджо Киелини малко прилича по стил на него !!!

    Коментиран от #9

  • 4 Владимир Заводски.

    11 2 Отговор
    Алжирски французин удря италиански циганин.Мноу ми е зор!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Марко М

    11 1 Отговор
    какво да направя, гузна ми е съвестта, човърка ме, не мога да се отърва от спомена че постъпих като потка и сега се терзая, кое е по важно, да си истински мъж или да спечелиш на всяка цена? Зидан постъпи като мъж, а аз...
  • 7 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    УБЕДЕН СЪМ МАРКО ,ЧЕ НЕ СИ СЕ ПРОДАЛ ЗА ПАРИ ...А В ИМЕТО НА ИТАЛИЯ ...-И ПОСТИГНА ПОБЕДАТА / ЧЕСТНО -НЕЧЕСТНО -ЗАБРАВЕНО/!!!!
  • 8 Рошко

    6 1 Отговор
    Ако бях на мястото на зидан и аз бих го издумкал
  • 9 Кокорчо🙄

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "пената от мировяне":

    Железен железен колко да е бил железен, като го просна като талпа на тревата
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 1234

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Баш Бащицата":

    Абсолютен каруцар си и очевидно много далеч от футбола като.това да не е война,че да използваш всички средства?това игра,която има правила.кое футболното и мъжкото,е това обождаш някой и семейството му???Матераци може е всякакъв,но не и велик футболист(нищо футболно няма в него).