21 Април, 2020 14:29 720 0

Магуайър: Манчестър Юнайтед трябва да се бори за титли, а не за място в ШЛ

  • солскяер-
  • борба-
  • цел-
  • премиър лийг-
  • магуайър-
  • шампионска лига-
  • титла-
  • трофеи

"Подобряваме се с всеки изминал мач", смята капитанът на "червените дяволи"

Магуайър: Манчестър Юнайтед трябва да се бори за титли, а не за място в ШЛ - 1
Снимка: БГНЕС

Рекордната покупка на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е амбициран да стигне до върховете с „червените дяволи“. Тимът не е печелил титлата в Премиър лийг от 2013-а г. насам, а в момента е на пета позиция.

“Смятам, че забелязвате, че от началото на сезона все повече изглеждаме като отбор – заяви защитникът пред Sky Sports. - Може би е ясно докъде искаме да стигнем, накъде сме се запътили. Още при пристигането ми в Юнайтед, когато Оле надълго ми обясняваше, че се намираме в етап на развитие, бях наясно, че ще се озовем там, където искаме. Не ме разбирайте погрешно – има много аспекти, които трябва да подобрим, за да стигнем до върха. Но като цяло ние не искаме да се борим за участие в Шампионската лига, а за титли.“

Купеният за 80 млн. паунда английски национал вече е и капитан на отбора. От януари насам Юнайтед не е допускал гол в 11 срещи, като спечели 8 от тях, а в другите 3 завърши наравно.

Магуайър посочи какво се е подобрило още в играта на тима: „Станахме по-силни при защитаването при статичните положения. Преди време ние бяхме едни от най-слабите по този показател в лигата. Освен това много млади футболисти започват да се налагат, а и други се завърнаха след контузии. Всеки започна по-добре да изучава играта на другия.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА