Last news in Fakti

21 Април, 2020 15:29 1 596 1

За да се върне на "Камп Ноу", Неймар трябва да се откаже от 30 млн. евро на година

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • барселона

В момента възнаграждението на Ней Джуниър на "Парк де Пренс" надхвърля 50 милиона евро

За да се върне на "Камп Ноу", Неймар трябва да се откаже от 30 млн. евро на година - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен е изправен пред най-важното решение в живота си, твърди Mundo Deportivo. Според каталунското издание бразилският техничар ще трябва да преглътне пропуснати финансови ползи в размер на около 30 милиона евро на година, ако се завърне на "Камп Ноу".

В момента възнаграждението на Ней Джуниър на "Парк де Пренс" надхвърля 50 милиона евро, тъй като към заплатата му се добавят и бонуси от Qatar National Bank.

В Барса той ще трябва да подпише споразумение в рамките на около 20 млн. евро на година. Това може да е последен влак, който да хване Неймар за Барселона. Президентът на каталунците Джосеп Бартомеу е с мандат до лятото на 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отегчен

    1 1 Отговор
    Аман от цигански истории