21 Април, 2020 18:36 1 476 3

Лукаку шокира: 23 от 25 в Интер кашляха и имаха температура

  • ромелу лукаку-
  • интер-
  • футбол-
  • коронавирус

Въпреки това „нерадзурите” не обявиха един положителен тест на играч или човек от щаба, макар да са в Ломбардия, който е европейският епицентър за COVID-19

Лукаку шокира: 23 от 25 в Интер кашляха и имаха температура - 1
Снимка: БГНЕС

Ромелу Лукаку направи разтърсващо признание, че 23-ма от 25 играча в Интер Милано са имали симптоми на коронавирус през януари, но нито един от тях не е бил тестван за заразата. Въпреки това „нерадзурите” не обявиха един положителен тест на играч или човек от щаба, макар да са в Ломбардия, който е европейският епицентър за COVID-19.

Признанието на белгиеца дойде пред Кат Керкхофс, която е сънародничка на Лукаку и съпруга на нападателя на Наполи Дрийс Мертенс.

„Имахме пауза от една седмица през декември, след което се завърнахме на работа. 23-ма от 25 бяха болни – не се шегувам. Играхме срещу Каляри с Раджа Наинголан и след 25 минути един наш бранител напусна терена, след като не можеше да продължи”, каза Лукаку.

Тогава Милан Скриниар напусна игрището след 17 минути игра на 26-и януари, но и той не е бил с установен COVID-19.

„Всички кашляха и имаха температура. Когато загрявах, и аз се почувствах доста по-топъл от обикновено. Не бях страдал от треска от години”, продължи нападателят. „След мача имаше планирана вечеря с гости от Puma, но аз им отклоних поканата и отидох да си легна. Никога не сме правили тестове за коронавирус и няма как да знаем със сигурност”.

Играчите ще трябва да минат през прегледи, за да играят пак в Серия А и да тренират, като тогава ще се установи имат ли антитела. Ако те присъстват, това ще значи, че те са прекарали вируса в даден момент и са направили възстановяване.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    4 1 Отговор
    Нищо чудно
  • 2 Дельо хайдутин

    6 0 Отговор
    И в Разград няма болни. Нищо че им гостува Интер.
  • 3 Прекарали са грънци

    1 2 Отговор
    Явно никой не им е казал нищо за вирус Б.