22 Април, 2020 07:45 1 435 0

Андреа Пирло заговори за треньорска кариера, но направо при мъжете

  • андреа пирло-
  • треньорска професия-
  • футбол-
  • кариера

Не смятам, че младежки отбори биха ми подхождали

Андреа Пирло заговори за треньорска кариера, но направо при мъжете - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на италианския футбол Андреа Пирло заговори за треньорска кариера. Бившият халф на Милан, Ювентус и "скуадра адзура" има големи амбиции и не иска да работи с младежки формации дори и като начало.

"Трябва ми конкретна цел, за да започна да се стремя към нея. Не смятам, че младежки отбори биха ми подхождали. Предпочитам да започна направо работа при мъжете. Научил съм много от Антонио Конте и Масимилиано Алегри. Двамата се различават в голяма степен. Алегри работеше много, но не даваше толкова много конкретни тактически указания. За първи път се замислих, че искам да стана треньор след един разбор на играта на Конте. Той продължи примерно 40 минути. Тогава си казах, че искам да се занимавам именно с това", казва Пирло.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА