Last news in Fakti

24 Април, 2020 10:09 2 142 0

Златан Ибрахимович ще играе за Хамарби днес

  • златан ибрахимович-
  • хамарби-
  • футбол

Ибра избра да остане в Швеция, въпреки че италианският му клуб Милан призова чуждестранните си играчи да се завърнат в Италия

Златан Ибрахимович ще играе за Хамарби днес - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович ще участва в приятелски мачове на Хамарби, на който той е съсобственик. По време на паузата в Серия А заради коронавируса 38-годишният швед се завърна в родината си, където поддържа форма с местния клуб.

"Искате ли да ме видите как правя магия? Вижте ме в действие с Хамарби в петък", написа Ибрахимович в социалната мрежа "Twitter".

Става въпрос за вътрешноклубни мачове, които ще се играят при закрити врати. Играчите ще бъдат разделени на три отбора и ще се изправят един срещу друг. Двубоите ще бъдат излъчвани на живо за феновете на dplay.se.

Спортният директор на Хамарби Йеспер Янсон също потвърди, че Златан Ибрахимович ще участва. Според него нападателят ще формира атакуващ дует с Абдулрахман Халили и Имад Халили.

Ибра избра да остане в Швеция, въпреки че италианският му клуб Милан призова чуждестранните си играчи да се завърнат в Италия. 38-годишният футболист смята, че условията в Стокхолм за по-добри в сравнение с Италия, където все още има карантина заради кризата с коронавируса.

Източник от Милан обясни пред Sportbladet, че клубът е бил информиран за плановете за приятелските мачове и е дал разрешение на Ибрахимович да участва в тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА