Last news in Fakti

24 Април, 2020 14:25 1 542 10

МВР с призив: Не хвърляйте петно върху Левски и агитката заради няколко човека

  • левски-
  • футбол-
  • фенове-
  • задржани

Навсякъде има черни овце

МВР с призив: Не хвърляйте петно върху Левски и агитката заради няколко човека - 1
Снимка: БГНЕС

Три лица са задържани за побоя над журналиста Слави Ангелов, обявиха днес официално от прокуратурата и МВР на съвместна пресконференция. Те бяха арестувани вчера в София.

"Като обвиняеми са привлечени три лица за престъпно сдружение, за причиняване на телесни повреди на журналиста Слави Ангелов, както и за държане на високорискови наркотични вещества. Тоест за три отделни престъпления за всеки един. Смятам, че са събрани достатъчно доказателства и се надявам Специализирания наказателен съд да ги оцени. На 10-ия ден имаше заподозрени, но ни трябваше технологично време, защото нашата цел е повдигане на обвинение, което да издържи в съда и да се стигне до присъди. Този случай бе приоритетен, въпреки извънредното положение. Този случай е атака към българската държава.

Основната водеща версия е, че побоят е свързан с работата на колегата ви и това са действия на лица, които искат да дестабилизират държавата. Към момента поръчителите се укриват извън България. Задържани са само преките извършители. У тях намерихме, чукове, палки, белезници, "Моята борба" на Хитлер и какво ли още не", заяви главният прокурор Иван Гешев.

От полицията призоваха да не се хвърля петно върху футболния клуб Левски и агитката на отбора заради няколко човека.

"Не хвърляйте петно върху футболен клуб и агитка. Навсякъде има черни овце. Когато извършват противозаконни действия, рано или късно ще бъдат наказани", коментираха от МВР.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ама

    14 0 Отговор
    В Процентно съотношение на "някой места" черните Овци са повепе от белите.
  • 2 Цун Кай Хуй

    1 10 Отговор
    ЦСКА умре сега са Литекс-Микре
  • 3 Футбола и агитките

    7 0 Отговор
    Са разработка на службите и са под техен контрол и вършат неща които са наредени от службите като целта е прах в очите на народа видите ли лошите ултраси правят тези побоища а иначе инициатор на побоищата са службите но агитките червени сини са просто машата в ръцете им
  • 4 Супер Марио

    4 5 Отговор
    Ахххкакви са нагли милиционерите. Къде са му снимките на мнимия бит от трима ММАци? Бит е колкото го биха и оня от,, Господарите" драго ми е нещо си беше!
  • 5 Гражданин

    6 0 Отговор
    А бе я не ни занимавайте с глупости бе шушляци. от както са тези на власт реномето на МВР се срина!
  • 6 Иван

    3 0 Отговор
    И ся ко праим оказа се че всички футболни агитки са чисти като вода ненапита
  • 7 Барба Ганьос

    5 0 Отговор
    "Нашите деца" са невинни, камо ли пък сините "фенове" от "София-запад"... а че продават дрога, основно на деца, никой не знае от години... и че затова се отделиха Синя Южна Дивизия от наркоманите и пласьорите... всичко е мани-бегай...
  • 8 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    БОЙЦИТЕ НА МОЯ ФУТБОЛЕН ОТБОР - "МИНЬОР-ПЕРНИК" НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ СА ПРЕБИВАЛИ НЯКОГО ОСВЕН "ЛЕВСКАРИ" И "ЦСКАРИ " СЛЕД ФУТБОЛНИ СРЕЩИ !!! ММА НЯМА НИЩО ОБЩО С АГИТКИТЕ !!!
  • 9 Отговор

    1 0 Отговор
    Ние да не сме толкова глупави. Знаем, че вие сте виновни. Отдавна спрях да ходя на стадиона заради такива "овце". Това е ваша работа. Онзи ген. Василев и той никаква не я свърши, с сега не знам още ли е към БФС.
  • 10 Gen Gurko

    2 1 Отговор
    Моите уважения към г-н Гешев, но Майн Кампф не е забранена и се продава свободно и в много други страни. А иначе, успех в осъждането на анаболните отрепки.