Last news in Fakti

24 Април, 2020 15:15 1 121 0

Ибрахимович се разписа в контрола (ВИДЕО)

  • златан ибрахимович-
  • футбол-
  • хамарби-
  • контрола

Приятелските срещи предизвикаха голям интерес в Швеция

Ибрахимович се разписа в контрола (ВИДЕО) - 1

Златан Ибрахимович за пореден път демонстрира голмайсторските си качества. 38-годишният нападател се разписа в приятелска среща на Хамарби. От клуба обявиха, че контролата не може да се определи като официален мач, а по-скоро като тренировъчна сесия.

Играчи на Хамарби, от който Ибрахимович има сериозна част от акциите, и ФК Фрей бяха разделени на три отбора и изиграха два мача с продължителност по 30 минути. Футболистът на Милан откри резултата малко след началото на мача. Той бе изведен сам срещу вратаря, напредна и прати топката покрай стража. Калили направи 2:0, а при този резултат завърши срещата. Във втория мач отборът на Златан завърши 1:1.

Приятелските срещи предизвикаха голям интерес в Швеция, където футболът е спрян, и бяха предавани пряко по местна телевизия.

Ибрахимович се възползва от по-лекия режим на изолация в родината си, като успява да тренира нормално с Хамарби, а вече взе участие и в контрола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА