Last news in Fakti

24 Април, 2020 18:33 960 0

Дюгари: Реал Мадрид се нуждае от Пол Погба

  • дюгари-
  • погба-
  • нужда-
  • халфове-
  • трансфер-
  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид

"Вижда се, че съставът на Реал вече започва да застарява", смята бившият френски нападател

Дюгари: Реал Мадрид се нуждае от Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият френски нападател Кристоф Дюгари смята, че Реал Мадрид се нуждае от Пол Погба, който да реши проблемите на отбора в средата на терена. Френският халф на Манчестър Юнайтед нееднократно е свързван с трансфер в посока "Сантиаго Бернабеу", но до момента това се оказват само спекулации, без реално развитие по въпроса. Нищо чудно обаче това лято нещата да се променят.

"Вижда се, че съставът на Реал вече започва да застарява. Там имат проблем в халфовата линия, която не може да се разгърне, да пробива линиите, да минава във втората фаза, когато има стабилна съпротива в центъра. Погба може да прави това. Той е играч, който умее да бележи голове. Според мен, той е липсващото парче в пъзела на Реал. Тази година бе доста сложна за него заради контузиите. Освен това отборът му не играе добре. Но винаги, когато получаваше шанс да играе, той бързо си връщаше най-добрата форма. Познавам Зизу и знам, че той харесва Погба. Няма причина да чака повече с привличането му", смята Дюгари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА