25 Април, 2020 05:15 2 669 1

Реал Мадрид намери заместник на Лука Модрич

  • йодегор-
  • модрич-
  • реал мадрид-
  • заместник-
  • реал сосиедад-
  • напускане

Ръководството на "белите" избра Мартин Йодегор

Реал Мадрид намери заместник на Лука Модрич - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-добрите в испанското първенство през този сезон Мартин Йодегор е избран от ръководството на Реал Мадрид да наследи Лука Модрич, ако хърватинът напусне „кралете”. Норвежският талант е в основната на доброто представяне на Реал Сосиедад и е привлякъл вниманието на клуба, който държи правата му. Йодегор трябва да играе в Сосиедад и през следващия сезон по договор, но ако се достигне до раздяла с Модрич, той ще се завърне на „Сантиаго Бернабеу”, пишат испанските медии.

Реал Мадрид предвижда раздяла с огромен набор от футболисти като Гарет Бейл, Хамес Родригес и Мариано Диас, но и други са застрашени от подобен ход на ръководителите.

Лука Модрич пък има само 12 месеца от настоящия си договор, а лятото може да се окаже последният трансферен прозорец, в който Реал Мадрид да опита да вземе сума за него. Той е желан от Интер Маями, който е собственост на Дейвид Бекъм.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 0 Отговор
    Норвежският талант НОРВЕЖКИЯТ ТАЛАНТ.