Last news in Fakti

24 Април, 2020 19:17 1 308 1

Ливърпул е все по-близо до Тимо Вернер

  • вернер-
  • рб лайпциг-
  • трансфер-
  • желание-
  • ливърпул

Нападателят на РБ Лайпциг е изразил готовност да отиде при "мърсисайдци"

Ливърпул е все по-близо до Тимо Вернер - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер е взел решение къде ще продължи кариерата си. Според "Скай спортс" той е изразил готовност да премине в Ливърпул, въпреки че интерес към него имаха и Челси, Байерн (Мюнхен) и Интер. Остава мърсисайдци да активират неговата освобождаваща клауза, която е в размер на 52 милиона паунда. Крайният срок за това е 15 юни, като след тази дата РБ Лайпциг ще увеличи значително цената на своя голмайстор.

Според "Скай спортс" Ливърпул обаче няма да бърза и ще предприеме конкретния ход по активирането на клаузата едва когато крайният срок наближи. От "Анфийлд" са спокойни заради желанието на самия играч.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 перес

    1 1 Отговор
    И накрая при нас в реал мадрид...