Last news in Fakti

26 Април, 2020 16:15 1 866 4

Ливърпул натовари Клоп да уреди привличането на Мбапе

  • килиан мбапе-
  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • реал мадрид

''Мърсисайдци'' мечтаят Килиан Мбапе да ги предпочете пред Реал Мадрид

Ливърпул натовари Клоп да уреди привличането на Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бъдещето на звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е плод на много спекулации в медиите. Не е тайна, че парижани ще се опитат да задържат футболиста, чийто договор с клуба е до лятото на 2022 година. Нескрит интерес към него обаче проявяват и грандове като Реал Мадрид и Ливърпул, пише Dsport.

Според Le 10 Sport „мърсисайдци“ впрягат всичките си усилия за да привлекат Мбапе, като са на път да осъществят една от най-очакваните сделки на футболния пазар. С тежката задача е натоварен не кой да е, а наставникът на Ливърпул Юрген Клоп.

Според изданието, германският специалист е провел разговор с бащата на Мбапе, в който го е уверил, че неговият син ще има ключова роля в проекта му. Така Клоп има за цел да излезе напред в трансферната надпреварата за подписа на французина пред големия конкурент Реал Мадрид. „Червените“ от ''Анфийлд'' дори обмислят съвсем скоро да обявят бомбастична оферта към ПСЖ, веднага щом получат съгласие от 21-годишния нападател.

Килиан Мбапе е един от най-търсените играчи в света и според мнозина цената му може да достигне 250 милиона паунда.

Преди дни агентът на Мбапе заяви, че суперзвездата иска да заиграе в Реал, но предвид ситуацията никой в момента не може да си позволи да извади адекватна сума за привличането му.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис

    0 0 Отговор
    Край ако го привлекат всичко свърши 5пъти шампион и 3,4шампионски лиги
  • 2 Найден

    1 0 Отговор
    Дано стане!
  • 3 Николай

    1 0 Отговор
    Аз пък не вярвам на журналистически фишеци. Дори и да има такова нещо трябва да се изчака официалната информация от клуба.
  • 4 0808

    0 0 Отговор
    Да, ама не.. По скоро ще го дръпне Белия балет..