Last news in Fakti

26 Април, 2020 10:11 1 168 5

Директор в ЦСКА се закани: Скоро ще съкратим разликата с Лудогорец до минимум

  • кристиано джарета-
  • цска

''Лудогорец е Ювентус на България в момента. Те най-вероятно тази година ще спечелят титлата за девети пореден път'', сподели Кристиано Джарета пред медии в родината си

Директор в ЦСКА се закани: Скоро ще съкратим разликата с Лудогорец до минимум - 1
Снимка: cska.bg

Италианецът Кристиано Джарета, който е спортен директор на ЦСКА, се зарече пред медиите на Ботуша, че съвсем скоро "червените" ще скъсят до минимум разликата си с българския шампион в последните години - Лудогорец.

Той смята, че тренировъчният процес в България ще бъде подновен в началото на следващия месец.

"Имаме постоянен контрол над футболистите, които провеждат и онлайн тренировки, както всички останали клубове. Очакваме федерацията да вземе решение и да разреши да възобновим тренировъчния процес в началото на май. Тук федерацията проучва няколко възможни варианта за края на сезона. Остават още два кръга до края на редовния сезон и след това десет кръга от плейофите. Едната възможност е да се изиграят само двата мача, без да се проведат тези от плейофите и така ще се реши кой ще отиде в Европа. Разбира се, има възможност да се изиграят мачовете за Купата на България. Ние сме на 1/2-финалите за Купата и вероятно тези мачове ще се изиграят. Федерацията не иска да играе през август. Трябва да приключим по-рано, за да може следващият сезон да започне по-рано", заяви Джарета.

"Неминуемо ще има промяна на трансферния пазар. Очаквам стойностите на играчите да намалеят от 20 до 30%. Клубовете, които няма да имат нужда да печелят, няма да са склонни да продават най-добрите си играчи, а тези, които имат финансови възможности, ще се опитат да се възползват от това", продължи спортният директор на ''армейците''

"В България има добро ниво, що се отнася до топ отборите. Ние, Левски и Лудогорец направихме силни отбори през последните години. Лудогорец е Ювентус на България в момента. Те най-вероятно тази година ще спечелят титлата за девети пореден път. Ние имаме амбицията да съкратим дистанцията от Лудогорец и се стремим да се развиваме. Имаме красив спортен център с четири тревни терена и цялата необходима екипировка. Имаме проект и за нашия стадион. Скоро ЦСКА ще сведе до минимум разликата с Лудогорец", закани се Джарета.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    4 3 Отговор
    Да ще съкратите разликата,ако се върнете в Ловеч на половина...

    Коментиран от #3

  • 2 Valio

    0 0 Отговор
    Минимум 15 точки......
  • 3 Урррр за Уефски

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мимч":

    Ами държавата помага само на Уефски

    Коментиран от #4

  • 4 Мимч

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Урррр за Уефски":

    И какво искате повече от това да ви помогне държавата,1 во помислете ,промени първенството да сте в1 ва лига заради вас,2 ро даде ви Борисовата градина да строите,предполагам искате още подаръци явно..
  • 5 сатър шеф

    0 0 Отговор
    Ще е съкратят на Playstation-a!!!