Last news in Fakti

27 Април, 2020 11:18 6 407 9

ММА боец: Аз съм един от най-добрите в историята

  • даниел кормие-
  • мма-
  • ufc

Кормие успя да запише 22 победи, 2 загуби и 1NC в кариерата си

ММА боец: Аз съм един от най-добрите в историята - 1

Бившият двоен шампион на UFC Даниел Кормие смята, че няма как един боец да е най-добър в историята на ММА. Това е тема, която вълнува доста бойци и фенове и всеки има различно мнение. Наскоро легендарният Джордж Сейнт Пиер сподели, че няма най-добър боец в ММА, защото винаги ще има някой, който може да те победи.

Явно Кормие е на същото мнение и според него винаги ще има няколко бойци, които са на върха и ще се открояват от другите. 41-годишния ветеран, който тази година ще приключи кариерата си споделя, че той е сред най-добрите:

“Ако трябва да избирам боец, който е направил всичко по правилния начин, то аз ще избера Деметриъс Джонсън. Той защити титлата си толкова много пъти и винаги беше добре подготвен. Неговите представяния ставаха все по-добри с всяка следващата битка.

Нямаше грешки при него и той е един от тези, които са най-добри в историята. Мисля, че когато става въпрос за най-добрия в ММА, то няма как да се спреш на един боец. Трябва да погледнеш всички и мисля, че винаги ще има 5-6 бойци, които са на върха дълго време. Мисля, че аз съм един от тези бойци."

Кормие успя да запише 22 победи, 2 загуби и 1NC в кариерата си. Той стана шампион в полутежка и тежка категория и определено винаги ще бъде слаган сред най-добрите в ММА. Вие как мислите?


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    17 2 Отговор
    всеки е най-добрия боец, докато не си довлачи задника до някоя дискотека във враца в 3 часа вечерта

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Папата

    6 3 Отговор
    ММА ? Това са най комплексирани хора.. живи икони.. пишман родени..
  • 3 .........

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Много ли се биете вьв Враца?? Те сигурно затуй мма бойците ни ги вьргалят навсякьде..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    6 1 Отговор
    Когато успееш да надвиеш Стипе Миочич в трета серия и вземеш титлата ти остава само да победиш и Джон Джоунс също в трета серия, тогава говори ,кой си ти....
  • 6 Ахмак

    1 2 Отговор
    Влизам в която кажеш дискотека във Враца!Имам и АК за всеки случай ,но мисля че няма да трябва.
  • 7 Нинджа

    2 0 Отговор
    Добър е, но е извън тези 5-6 за които говори, ако става въпрос за всички времена.

    Коментиран от #8

  • 8 Алфа Вълкът

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Нинджа":

    Може би е и извън десятката. Но лафа е "На боя майстор няма".

    Коментиран от #9

  • 9 Стив

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    Не знам брат,виж с какви габарити е,особено за при тежките,нисък,дебел и въпреки това единствената му загуба в тежка е от Стипе и то защото спря да се бие според плана и реши да играе на размени с много по- мощен от него боец.Според мен мача беше абсолютно негов,беше ли се бил със собствения си стил до края.Според мен Фьодор и Джон Джоунс са безспорните кози,толкова години без загуба ,във спорт ,в който всеки губи