1 Май, 2020 18:59 4 085 0

Чарлз Баркли назова истинския виновник за разпадането на Чикаго Булс

  • чарлз баркли-
  • чикаго булс-
  • нба-
  • баскетбол

Джери Райнсдорф раздели "биковете", защото не искаше да плати на никого

Чарлз Баркли назова истинския виновник за разпадането на Чикаго Булс - 1


Легендата на Филаделфия и Финикс Чарлз Баркли даде информация от първо лице за това кой е истинският виновник за разбиването на шампионската династия на Чикаго Булс. В документалния филм "Последният танц" внимание се обърна на тогавашния генерален мениджър на клуба Джери Крауз, който бе илюстриран като главния виновник за случилото се. Не такова е мнението на Баркли обаче, който обвини собственика на Булс Джери Райнсдорф.

"Крауз не бе причината отборът да бъде разделен. Всеки, който си мисли подобно нещо, е глупак. Всичко бе ръководено от Джери Райнсдорф (б.р - собственикът на Булс). Цялата идея, че този нисък човек (Крауз) е разбил отбора, е абсурдна. Просто използвайте обикновен здрав разум. Джери Райнсдорф раздели "биковете", защото не искаше да плати на никого.

Помислете за това. Райнсдорф пусна Хоръс Грант да си тръгне, защото стана свободен агент и той не искаше да му плати. Вероятно няма да говорят за това в документалния филм. Това е причината той да напусне и да отиде в Орландо. Райнсдорф плати на Майкъл чак за последните две години. Когато Джордан бе на изгодна сделка, Райнсдорф бе доволен. Така че той не искаше да плаща и на него. Това е цялата причина, поради която отборът на Чикаго бе разбит - парите. Но да се опиташ да изкараш Джери Крауз лошия в случая, това е много хитро от страна на Райнсдорф", каза Баркли за Dan Patrick Show


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА