Last news in Fakti

30 Август, 2012 11:32 734 0

Виланова: Горд съм с отбора си!

  • барселона-
  • виланова-
  • реал мадрид-
  • суперкупа на испания-
  • меси-
  • корея
Виланова: Горд съм с отбора си! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Наставникът на Барселона Тито Виланова обяви, че е много радостен от представянето на неговите възпитаници в мача-реванш за Суперкупата на Испания срещу Реал Мадрид. Въпреки загубата Виланова заяви, че неговия тим е играл невероятно през втората част от двубоя. Припомняме, че Барса губеше с 0:2, когато остана с човек по-малко след като Адриано Корея бе изгонен. Каталунците тръгнаха напред, отбелязаха гол чрез Лионел Меси, но не успяха да върнат още едно попадение и така загубиха трофея, тъй като първият мач завърши 3:2 за Барселона. Реал спечели Купата с общ резултат 4:4 и повече голове на чужд терен.

"През първото полувреме не приличахме на себе си, но второто бе една от вечерите на тима, с които най-много се гордея. С 10 души контролирахме мача и създадохме пет чисти голови положения. Нито за миг не се върнахме назад, не се защитавахме с 10 души и не разчитахме на контри. Винаги играем по един начин и го показахме през второто полувреме", коментира Виланова.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА