8 Май, 2020 21:36 1 471 4

Треньор от Русия бил близо до това да поеме ЦСКА

  • вадим евсеев-
  • цска-
  • футбол

За интереса на ЦСКА ми каза Георги Пеев

Треньор от Русия бил близо до това да поеме ЦСКА - 1

Руският треньор Вадим Евсеев разкри, че е бил близо до това да поеме ЦСКА. Бившият наставник на Амкар (Перм), който в момента е начело на Уфа, не е успял да се пребори за поста с Нестор Ел Маестро, който е бил предпочетен от шефовете на "червеинте".

"За интереса на ЦСКА ми каза Георги Пеев. Купиха ми билет и заминах за София, където се срещнах с президента на клуба. Разбрах, че това е българският Галицкий (б. р. - Сергей Галицкий е собственикът на ФК Краснодар) и дава много за футбола. Направил е чудесна база, но стадионът е малко стар. Играл съм на него с младежкия национален отбор през 1997 година. ЦСКА избираше между мен и Нестор Ел Маестро. Спряха се на него", сподели Евсеев.

Специалистът твърди, че причината да не бъде предпочетен не е твърде високата заплата, която е поискал.

"Не помня тогавашния курс, но не съм искал голяма заплата за себе си. Може би би била голяма за българските стандарти. Казаха ми, че водещите футболисти на ЦСКА взимат по 13-14 хил. евро", каза треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гешев

    0 2 Отговор
    Минал се е Гришата , че не го е взел
  • 2 Пълни

    1 0 Отговор
    глупости.
  • 3 Левски 1914

    2 0 Отговор
    Г-н Борисов както вие си пишете цялото име а не само Ивайло така пишете и цялото име на пристигналия от град Ловеч отбор Цска ФАЛИРА.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.