Last news in Fakti

9 Май, 2020 08:20 1 797 2

Роналдо зарадвал с подаръци младежите, които са му помагали в тренировките

  • футбол-
  • кристиано роналдо-
  • тренировки-
  • мадейра-
  • насионал

Най-големият подарък за мен, който струва повече от всичко друго, бе че можех да тренирам с моя идол

Роналдо зарадвал с подаръци младежите, които са му помагали в тренировките - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е поддържал форма по време на изолацията си в Мадейра с юноши на местния тим Насионал. Както е известно, 35-годишният португалец предпочете да се завърне в родината си след прекъсването на сезона в Серия "А". Той обаче не е стоял със скръстени ръце, а е тренирал усърдно, като накрая е зарадвал с подаръци младежите, които са му помагали в тренировките.

"Всичко се случи изненадващо. Дори в момента това не ми се струва истина. Кристиано ме изненада позитивно по много начини. След третата тренировка, когато разбра, че тя ще бъде последна, защото трябва да се завърне в Лисабон, той настигна Уго, за да му благодари и да му даде подарък. Същото стори и с мен. Мога да ви уверя, че най-големият подарък за мен, който струва повече от всичко друго, бе че можех да тренирам с моя идол. Това бе сбъдната мечта. Той е в отлична форма, защото тренираше много в Мадейра. Според мен той е щастлив от престоя си в Италия и Ювентус", заяви 19-годишният вратар Филипе Гонсалвеш, който е помагал на Кристиано в тренировките.

Роналдо в понеделник се завърна в Италия, за да поднови тренировки с Юве преди подновяването на сезона. Първо обаче той ще трябва да изкара задължителна 14-дневна карантина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пената от мировяне

    5 0 Отговор
    Не му харесвам гъзариите на португалчето,но не може да му се отрече ,че е човечен ! Израстнал в бедност ,но умее да помага на бедните,сега когато е богат ...
  • 2 Милан

    2 2 Отговор
    Тоя палячо..."човечен" хаха