Last news in Fakti

13 Май, 2020 13:58 2 228 14

Въпреки суматохата: Собственик на акциите на Левски остава Георги Попов

  • левски-
  • футбол-
  • павел колев

Търсих Васил Божков, няма връзка с него в момента

Въпреки суматохата: Собственик на акциите на Левски остава Георги Попов - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че е получил акциите и те са в касата на сините, но промяна в собствеността няма и собственик на клуба продължава да е Георги Попов. Шефът на сините допълни, че е опитал да говори с Васил Божков, но към този момент няма връзка с него.

“Фактически да. Промяна няма в момента. Това, което можем да направим, е да се опитаме да разрешим този казус. Търсих Васил Божков, няма връзка с него в момента. Акциите са прибрани в касата на клуба и не можем да разполагаме с тях. Те се водят на Георги Попов. Ако се свържем с тях, ще коментираме. Всички варианти са възможни в момента”, каза Колев, който допълни, че оставки в Левски на този етап няма да има.

“Не само аз, но цялата администрация и спортно-техническото ръководство продължаваме да си изпълняваме задълженията си, за да не блокираме работата на Левски.

За мен Левски като клуб не заслужава това, което му се случва, но това е нещо, което не зависи от нас.

Надявах се, че след разговорите, които съм провел със собствениците, те ще се разделят с акциите по начин, по който трябва да позволи на клуба да се бори за съществуването си.

Акциите, че са тук, но това не ни помага по никакъв начин. Няма причина акциите да са запорирани от гледна точка на това, че дружеството функционира нормално. Две данъчни ревизии установиха, че всичко е редовно.

Това, което знам, е че докато няма вписване в книгата на акционерите, няма нов собственик. Имам идея как да действаме, но няма да я споделя, защото не знам дали ще се осъществи.

Надеждата в момента е в привържениците. В момента не можем да платим на футболистите. Не е много редно да разчитаме само на феновете, предвид икономическата ситуация, но друга възможност нямаме. На този етап имаме пълно разбираме от играчите. Не мога да се оплача от тяхното поведение. Колко още ще продължи това - не мога да кажа.

Най-реалистичния вариант е акциите да бъдат върнати на феновете на Левски”, каза Павел Колев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хрониките на герберлунгия

    17 3 Отговор
    Павка, павка, изтривалко гербава.
  • 2 Гост

    19 2 Отговор
    Да бьдат върнати на феновете......Демек пак на Боко и Пеевски...
  • 3 Върл уефскар

    11 3 Отговор
    Хайде братя да спасим любимата кравеферма......DMS/КЗЛ (ЛЕФСКИ)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хрониките на герберлунгия

    14 2 Отговор
    Аз вече спрях да плащам на диемите. Всички ще го направим, а ти павка лижи подметките на винету.
  • 6 Боко гепачев

    12 0 Отговор
    Единствената каса в света, която никой не иска да открадне ! Хаха
  • 7 Иво

    13 1 Отговор
    Акциите вече са на Бойко Борисов. Ако не ги прехвърли на някой друг трябва да свикат общо събрание на акционерите, да се документира в книгата и търговския регистър промяната на собствеността, което е факт.

    Коментиран от #9

  • 8 Бат Бойко

    9 0 Отговор
    Ей, върни си ми акциите!!
  • 9 Ново

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "Иво":

    Като се покаже радев ще свита общо събрание и всичко ще е наред
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 weiss

    6 2 Отговор
    Всъщност не, акциите са на Бойко Методиев Борисов, такива са правилата на прехвърляне на акции, чрез джиро, по целия свят. Ако не ги иска, да ги прехвърли на който ще, пак чрез джиро - на практика един подпис на гърба. Ама Павел Колев все пак не е специализирал търговско право, както бай дъ уей и Баце :-)
  • 12 weiss

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "вили":

    Баце-Борисов :-)
  • 13 Съдията Дред

    0 1 Отговор
    Пълни глупости, вече е настъпил транслативният ефект от джирото, и акциите са на БиеМБи. Сега остава да води дело , че абстрактната сделка/джиро/ не е обвързана с каузална сделка, и прехвърлянето е недействително. Но при такива професионалисти на Кабриото, е ясно защо стигнаха дотук.
  • 14 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    В БЪЛГАРСКАТА "А" ГРУПА ЕДНИ ФК ИГРАХА ЗА "ЛЕВСКИ" И ДРУГИ ЗА ЦСКА И "ЛИТЕКС" ... ТА КОИ И ЗА КОГО !!!!!????? "ЧЕРНО МОРЕ " ЗА "ЛЕВСКИ" И " ВЕЛБЪЖД" И "ЧЕРНОМОРЕЦ" И "ПИРИН" И ... !?!? ВСИЧКИ ДРУГИ ЗА "ЦСКА-ЛИТЕКС " - И МОЯТ "МИНЬОР " И МОЯТ "МЕТАЛУРГ" И ....- БЕЗ ПЛОВДИВСКИТЕ --- ЗА "БЕРОЕ " НЕ ЗНАМ !?!?